Aktuálne tipy na baby plávanie v Košiciach
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť baby plávanie v KE pre polrocne dieta? Nasla som nejake staršie diskusie ale zaujímalo by ma nieco aktuálnejšie. Citala som ohladom AQUAKIDS - vraj nedobrý prístup pani lektorky, BABY KLUB BOCIANIK a AQUA LENTILKA. Dakujem velmi pekne 🙏🏻
@rolinka28 pekný deň želám 😇my chodíme do novej nemocnice. Toto je naša skupina na FB, môžte sa ma kľudne pýtať😇
Ja odporúčam Lentilku. Začínali sme v novej nemocnici - to je fajn na vyskúšanie, ale keďže nejde o kurz , stále sú nové deti, nie je tam nejaký posun. Lektorka bola na suchu - to bolo tiež veľmi cudne. Skúsila som aj Lavandu, ale vrátila som sa k Lentilke 🙂
Ja odporúčam Lentilku. Začínali sme v novej nemocnici - to je fajn na vyskúšanie, ale keďže nejde o kurz , stále sú nové deti, nie je tam nejaký posun. Lektorka bola na suchu - to bolo tiež veľmi cudne. Skúsila som aj Lavandu, ale vrátila som sa k Lentilke 🙂
@zuzula777 smiem sa opytat preco sa vam zdalo najlepsie??...my sme skusali zatial len lavandu...aaa paci sa nam celkom ale mame to dalej tak uvazujem ci nezmenim niekde inde....rozmyslala som.najorv mad happy swim, ale nic blizsie o ich kurzoch neviem a hlavne by som.chcela asi podobne mile prostredie ako v lavande
@zuzula777 smiem sa opytat preco sa vam zdalo najlepsie??...my sme skusali zatial len lavandu...aaa paci sa nam celkom ale mame to dalej tak uvazujem ci nezmenim niekde inde....rozmyslala som.najorv mad happy swim, ale nic blizsie o ich kurzoch neviem a hlavne by som.chcela asi podobne mile prostredie ako v lavande
@anonym_184188 ja som napríklad s happyswim veľmi spokojná, plavu v hoteli privilege..
Zalezi pd vasich preferencii. Bankov u Petrickovej je super. Pekne prostredie, je mozne sa s dietatom prezliekat aj na lehatkach vo wellnese a pani Petrickova s Bocianika pouziva velmi vela roznych pomocok a jej hodina je krasne vyskladana. Zaroven je voda cistena specialnou metodou. Happy swim ta pani lektorka je svojska, pouziva svoj sarkasticky jazyk, moze to niekomi vadit, najma ak tam komunikuje celu hodinu aj s detmi. Inak hodina jw tiez pekne vyskladana. Prpstredie je mensie a menej komfortne ako na Bankove. V lentilkach sme neboli a ani v Krasnej. Nad aquakids sme tiez rozmyslali, oni tiez plava aj v Bankove, lebo ten Privillege nie je taky komfortny ako Bankov, ale viac po financnrj stranke sa oplati Bocianik. Maju lepsi system nahrady.
@anonym_184188 hodiny v Lavande sú veľmi podobne ako v Lentilke. Ale v lavande mi nevyhovovalo jednak to, že to mám veľmi ďaleko, mala šatňa a len jedna sprcha. Takisto mi menej sadla lektorka. Nevravim, že je zlá, ale som zvyknutá na Lentilku, tak sa mi viac páči 🙂
@anonym_184188 hodiny v Lavande sú veľmi podobne ako v Lentilke. Ale v lavande mi nevyhovovalo jednak to, že to mám veľmi ďaleko, mala šatňa a len jedna sprcha. Takisto mi menej sadla lektorka. Nevravim, že je zlá, ale som zvyknutá na Lentilku, tak sa mi viac páči 🙂
@zuzula777 prosim vas a lentilka plava na bratislavskej ci niekde na alejovej neviem sa nikde dopatrat k nejakym blizsim info, asi najlepsie zavolat asi
@zuzula777 prosim vas a lentilka plava na bratislavskej ci niekde na alejovej neviem sa nikde dopatrat k nejakym blizsim info, asi najlepsie zavolat asi
@moni3110 v škôlke na Alejovej 🙂 https://www.facebook.com/groups/981186448758413
Buď volať, alebo písať 🙂

@rolinka28 pripnem sa....a prvou som nikde nechodila a s druhou planujem od.maja ked bude teplejšie 😇