Kde nájsť osobného trénera v Ružinove?
Dobrý deň, neviete mi odporúčiť osobného trénera v posilňovni v BA - Ružinov / Nové Mesto?
FitNation a EfectFit nie. Ďakujem 💪
preco nie FitNation a Efectfit? som sa k nim chcela prihlasit na skusobne hodiny
@ameixa ak chceš trénovať iba s trénerom, tak určite choď. Len do týchto fitiek nemáš voľný vstup bez neho a chcela som hlavne, aby som sa naučila cvičiť sama, prípadne si správne nakladať osy, nastaviť si stroje atď.
Mne sa viac páčilo vo FitNation. Urobili mi aj inbody, sledovali sme spolu progres. Ale chcela som chodiť cvičiť aspoň 3-4x týždenne a to už bolo mimo môjho rozpočtu. Teraz už cvičím sama 🙂
Držím prsty!
dakujem pekne, tak vyskusam aj tych FitNation a nahodou este nejake dalsie fitko poznas, co robi taketo skusobne hodiny s trenerom?
dakujem pekne, tak vyskusam aj tych FitNation a nahodou este nejake dalsie fitko poznas, co robi taketo skusobne hodiny s trenerom?
@ameixa tie skúšobné hodiny sú väčšinou o tom, že tréner sa pozrie na tvoj aktuálny stav. Aký máš rozsah pri drepe, akú máš silu, či nie si poskracovaná. Aspoň ja som to tak mala.
Tuším ešte cvičisko také niečo ponúka.
Už si niekde bola? Ako sa Ti páčilo? 🙂
ano, dakujem, presne bola som FitNation, tam robili FMS test aj InBody meranie a Efectfit skor len dotaznik, rozcvicku a zakladne cviky + TRX. Aj to cvicisko by som chcela skusit a este jedno mensie fitko som nasla, ale je od ruky. A este restartfitko som nasla, tam len za vstup sa plati... len mala som crevnu virozu s vysokymi horuckami, som odrovnana este asi na 2t, potom sa na to snad dam

Osobnú skúsenosť síce nemám, no chodím do Urban Fitness a tam robí osobného trénera Peter Zembjak. Pripravuje ľudí na súťaže, rieši aj stravu.