icon

Kde nájsť pedagogického asistenta pre školu?

manana17
23. feb 2024

Dobry den,chcem sa opytat,ci by vedel niekto poradit kde hladat-zohnat,popripade,ci sa tu nenajde asisten pedagoga na SZS Bratislava k synovi PAS (9rokov)?
Skola vraj uz dlho hlada a nemozu zohat...
Maju to vypisane aj na stranke skoly,ze prijmu asistenta pedagoga...,a ze nula bodov😔
Dakujem💙

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
manana17
autor
23. feb 2024

@deti95060810 Dakujem za reakciu
Asistent by bol ako zamestnanec skoly,tak to sa asi cez urad nevybavuje🤔

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
manana17
autor
23. feb 2024

@deti95060810
Aha,tak dakujem za radu🥰
Skusim urcite👍

vladi4444
23. feb 2024

Možno osloviť pedagogickú fakultu, nech inzerát dajú na nástenku (aj na škole aj fb), nejakí študenti pripadne aj externisti by popri štúdiu mali super prax 🙂 ja som tak popri štúdiu pracovala, avsak nie na celý úväzok. Známa externistka (špeciálnej pedagogiky) tak pracovala na plný úväzok. Držím palce 🙂

manana17
autor
23. feb 2024

@vladi4444 velmi pekne DAKUJEM aj Vam za radu.
Aj nad tym som rozmyslala,tak to tiez skusim zrealizovat💙🍀

zuzike123
24. feb 2024

Ak chces asistenta len pre tvoje dieta, budes si ho musiet nielen najst, ale aj zaplatit. Asistentov je malo a su, zial, rozhodeni medzi vsetky deti v skole po par hodinach. My sme v okrajovej casti BA, takze asistentku som zohnala u nas, kvoli par hodinam by sa nikomu neoplatilo dochadzat, ale odchadza nam, tak hodim inzerat na fb v nasej lokalite. Kedze sme v alternativnej skole, nevyzafujem pedagogicke minimum, vidim, ze asistent sa da robit/naucit aj s dostatkom patie, trpezlivosti a vsetko sa vie priucit, preto rozmyslam aj nad nejakou aktivnou seniorkou. V statnej skole ta vsak zakon zrejme nepusti, ale skusila by som rozne skupinky na fb.

luccija
24. feb 2024

@manana17 na FB si nájdi stránku asistenti učiteľa a zadaj ponuku

manana17
autor
24. feb 2024

@luccija Dakujem❤️
Tam uz som davnejsie zadala

lalus
24. feb 2024

@zuzike123 v akej skole mas dieta pls?

zuzike123