icon

Kde nájsť študovňu v Bratislave otvorenú 24/7?

28. mar 2025

Je v Ba nejaka studovna, ktora je otvorena 24/7, alebo aspon do 21:00? A je nejaka, co je otvorena aj cez vikend? Hladam nieco ako Cafedu v Prahe, kde by som sa mohla v tichosti ucit pocas skuskoveho.

deedol
28. mar 2025

univerzitna kniznica je pondelok-sobota, cez tyzden tusim do 21, v so do 18.

melanta
28. mar 2025

Áno, ako píše @deedol univerzitná knižnica pondelok - piatok do 21:00 a v sobotu do 18:00. Ale ja osobne si tam neviem predstaviť učiť sa.

Taktiež mestská knižnica má študovne, myslím na Laurinskej a Kapucínskej, ale tá bude otvorená max do 18 alebo 19 a cez víkend zatvorená.

autor
28. mar 2025

A neni tam problem sa dostat pocas skuskoveho, ze byva hned plna? Pripadne da sa tam rezervovat si miesto (kludne aj za poplatok) ?

deedol
28. mar 2025

@melanta ja tiez nie, pri uceni som vzdy musela pochodovat a nahlas rozpravat, ale tak ja som byvala doma, cize som mala ten luxus 🙂
kamosky sa tam chodievali ucit a vraj to bolo lepsie ako intraky. a jedna kamoska tam chodila pracovat.

melanta
28. mar 2025

@deedol mám rovnaké dôvody, niektoré úseky kníh čítam nahlas, pochodujem, nahlas rozprávam a gestikulujem.

melanta
28. mar 2025

Netuším, ako je to tam počas skúškového. Ja som sa učila doma, v knižnici som si sadla iba ak som potrebovala nad nejakou knihou iba hodinku dve posedieť a urobiť si poznámky.

muchotrafka298
28. mar 2025

Ja este doplnim, ze studovna je urcena iba pre navstevnikov kniznice, ktori maju preukaz a maju riadne zaplatene clenstvo v danej kniznici. Neda sa tam prist len tak z ulice.

ada12345
29. mar 2025

Ked je pekne chod von niekde do prirody sa ucit.