Kde nájsť terapeutickú tantra masáž pre ženy v Bratislave?
Ahojte, rozmýšľam nad tým, že by som si dopriala tantra masáž, ale nemám na mysli erotickú službu. Skôr niečo jemné, terapeutické, zamerané na prácu s telom a uvoľnenie napätia. Máte niektorá osobnú skúsenosť s niekým, koho by ste vedeli odporučiť? Ide mi o bezpečný, rešpektujúci prístup a skutočne vedomú prácu s telom. Ďakujem.
@moeshinka Áno, mám osobnú skúsenosť a pokojne odporúčim Michala na stránke www.laskyplnydotyk.sk
Aj ja som hľadala niečo jemné, nie erotiku. Mala som rešpekt, ale všetko sme si vopred vyjasnili a nič sa nedialo mimo toho, čo bolo v poriadku. Dotyk bol citlivý, pomalý, taký viac do hĺbky než na povrch.
Po masáži som mala pocit, akoby zo mňa niečo spadlo. Taká tichšia vnútri, ale zároveň ľahšia. Za mňa, ak hľadáš vedomý a rešpektujúci prístup, určite odporúčam 🙏🏻
@moeshinka Áno, mám osobnú skúsenosť a pokojne odporúčim Michala na stránke www.laskyplnydotyk.sk
Aj ja som hľadala niečo jemné, nie erotiku. Mala som rešpekt, ale všetko sme si vopred vyjasnili a nič sa nedialo mimo toho, čo bolo v poriadku. Dotyk bol citlivý, pomalý, taký viac do hĺbky než na povrch.
Po masáži som mala pocit, akoby zo mňa niečo spadlo. Taká tichšia vnútri, ale zároveň ľahšia. Za mňa, ak hľadáš vedomý a rešpektujúci prístup, určite odporúčam 🙏🏻
@alexandra369 dakujem pekne, idem to pozriet😊
@alexandra369 ahoj ale oni predsa robia aj ... ved vieš .
@moeshinka Ahoj, Ak chceš niečo fakt jemné a terapeutické, určite mrkni na Tomáša https://gigolo-bratislava.webnode.sk/tantra-mas...
Moja skúsenosť je taká, že je to o maximálnom rešpekte. To, čo hľadáš, je tam pod názvom Rituálna tantrická masáž.
Čo mi na tom sadlo najviac:
Tomášovi som na rovinu povedala, čo chcem a kde mám hranice, a on to absolútne rešpektoval. Celý čas som sa cítila v bezpečí.
Nie je to len mechanická masáž, ale fakt cítiš, že ten človek je tam v tej chvíli pre teba. Pomohlo mi to neskutočne vypnúť hlavu a uvoľniť napätie.
Všetko si vieš prispôsobiť podľa seba, stačí mu napísať a uvidíš, či ti sadne.
Za mňa je to skvelá cesta, ako sa vrátiť k sebe a trochu sa nechať rozmaznať🙂

oooo erotish masaž pre šušku 😂