icon

Kde prepichujú uši malým deťom?

Dnes o 16:27

Ahojte, viete mi odporučiť kde v BA ste boli spokojne? Chfem dať dcérke prepichnut keď bude mat 3-4 mesiace. Nastreľovať nechfem davat.
Ďakujem

babushkaem
Dnes o 19:26

preco nie?

autor
Dnes o 19:57
@babushkaem

preco nie?

@babushkaem nastreľovacia pištoľ sa nedá úplne sterilizovať takze tuto metódu nechcem dávať vôbec

babushkaem
Dnes o 20:02
@anonym_autor

@babushkaem nastreľovacia pištoľ sa nedá úplne sterilizovať takze tuto metódu nechcem dávať vôbec

@anonym_autor ale ved to je jednorazova vec, oni to po pouziti vyhadzuju. su v baleni rovno s nausnicami

anonym_e134f4
Dnes o 20:04

Prepichovať tak veľkému dieťaťu? Mne pediatrička povedala, že to sa robí max do 6. týždňa a potom treba nastreliť. Neviem no, robte ako uznáte za vhodné, ale to už je trýznenie pomaly (a to hovorím z vlastnej skúsenosti ako niekto, kto si vyskúšal aj prepichovanie ihlov aj nastrelenie).

babushkaem
Dnes o 20:09
@anonym_e134f4

Prepichovať tak veľkému dieťaťu? Mne pediatrička povedala, že to sa robí max do 6. týždňa a potom treba nastreliť. Neviem no, robte ako uznáte za vhodné, ale to už je trýznenie pomaly (a to hovorím z vlastnej skúsenosti ako niekto, kto si vyskúšal aj prepichovanie ihlov aj nastrelenie).

@anonym_e134f4 mam rovnaku skusenost, preto som za nastrelovanie. za 30 sek ani nevedela, ze sa nieco dialo, kamoska dala prepichnut a velmi to lutovala :(

anonym_e134f4
Dnes o 20:15
@babushkaem

@anonym_e134f4 mam rovnaku skusenost, preto som za nastrelovanie. za 30 sek ani nevedela, ze sa nieco dialo, kamoska dala prepichnut a velmi to lutovala :(

@babushkaem ja som dávala 5m dcérke tiež nastreliť a ani si to nevšimla - teda tú prvú. Pri druhej trochu protestovala, ale to už bolo zrejme diskomfortom z toho, že sme ju držali v tej polohe. Preto si to neviem ani predstaviť s takým bábom prepichovať. Budú ho tam držať ako vo zveraku, ihla dnu, ihla von, potom náušnice... To dieťa bude zjapať, bude až červené, bude sa snažiť vyslobodiť... Až mi žalúdok stiahlo, keď si to predstavím. To prepichovanie by malo byť možné naozaj všade len do 6. týždňa, kým to dieťa stále spí a nie je také vnímavé.

babushkaem
Dnes o 20:20
@anonym_e134f4

@babushkaem ja som dávala 5m dcérke tiež nastreliť a ani si to nevšimla - teda tú prvú. Pri druhej trochu protestovala, ale to už bolo zrejme diskomfortom z toho, že sme ju držali v tej polohe. Preto si to neviem ani predstaviť s takým bábom prepichovať. Budú ho tam držať ako vo zveraku, ihla dnu, ihla von, potom náušnice... To dieťa bude zjapať, bude až červené, bude sa snažiť vyslobodiť... Až mi žalúdok stiahlo, keď si to predstavím. To prepichovanie by malo byť možné naozaj všade len do 6. týždňa, kým to dieťa stále spí a nie je také vnímavé.

@anonym_e134f4 este kanilu si zabudla :D ta mi prisla nabolestivejsia ked ju vytahovali. neviem ani si to nechcem predstavit tak male babo :(

anonym_902bde
Dnes o 20:50

@anonym_autor naco to dieta potrebujes tyrat? Ved zober ihlu, prepichni si sama usi a potom sem napis, ci to neboli.

autor
Dnes o 21:34

Ďakujem za názor zvážim to ešte. Ihlu som chcela leno je to najbezpečnejšie z pohladu infekcii aj mi to odporucili v zlatníctve že je lepšia dierka na nausnice. No nechcem aby to absolvovala skôr ako bude mat prvé ockovanie kde je aj tetanovka.