icon

Kde sa dá darovať krmivo v Bratislave pre psy

8. júl 2026

Ahojte, neviete o útulku pre psy v okoli Ba (okrem slobody zvierat) kde sa dá fyzicky doniesť krmivo/deky... ?

motylik2559
9. júl 2026

Ahoj, v okoli BA je vela utulkov, staci pogooglit a nikto ti neda odpoved, ci potrebuju akurat. Bolo by lepsie kebyze si tam najprv zavolas alebo napises🙂

autor
9. júl 2026
@motylik2559

Ahoj, v okoli BA je vela utulkov, staci pogooglit a nikto ti neda odpoved, ci potrebuju akurat. Bolo by lepsie kebyze si tam najprv zavolas alebo napises🙂

@motylik2559 keďže mi google ponukol len slobodu zvierat píšem sem.

autor
9. júl 2026
@motylik2559

@motylik2559 napíš mí prosím aspoň jeden a ja tam zavolám.

anonym_17be47
9. júl 2026

Obcas niekto z Ba zbiera veci pre Tulacik v Brezne, ja som tak posielala veci. Bolo na IG v stories Tulacika vtedy.

motylik2559
9. júl 2026
@anonym_autor

@motylik2559 napíš mí prosím aspoň jeden a ja tam zavolám.

@anonym_autor Tie co poznam su 4 a nie su daleko od BA, napr. Odchytove koterce Labky v nudzi Samorin, OZ Dog azyl vo Velkom Mederi, KS Pezinok - maju psikov v kotercoch aj docaskach, OZ opustenym zvieratam Pezinok- tiez maju v koteroch psikov a potom este jeden a tomu by som pomohla pravdepodobne s tymi vecami co mas je utulok Zatulane psiky Sala (je to sice dalej od BA, ale nie tak daleko a oni to asi najviac potrebuju podla mna z tychto najviac). Vyskusaj❤️