icon

Kde sa dobre a lacno najesť pri hlavnej stanici?

6. aug 2025

Ahojte, poradíte mi nejakú reštauráciu v okolí hlavnej stanice ? Niečo pešo dostupné od stanice . Ale cenovo tak aby som za jedno jedlo nenechala 20€.

sissy27
6. aug 2025

@anonym_autor kusok od stanice je vietnamske bistro, palacinkaren Lacinka… Sancova ulica.

cyberk
6. aug 2025

Vzdy, ked sa chcem najest v neznamom meste zapnem google maps a pozriem si restiky v okoli a tu s naj recenziami a jedlom navstivim.. 🙂

anonym_178533
6. aug 2025

@anonym_autor ale teda menucka uz stoja okolo 10 (na margo ceny)...

lilinka76
6. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor kusok od stanice je vietnamske bistro, palacinkaren Lacinka… Sancova ulica.

@sissy27 to vietnamské bistro pri banke UniCredit už nie je v prevádzke.

sissy27
6. aug 2025
@lilinka76

@sissy27 to vietnamské bistro pri banke UniCredit už nie je v prevádzke.

@lilinka76 to ani nepoznam, ale toto je oproti unicreditu, cez cestu, na tej strane ako lacinka, tusim bamboo bistro.

autor
6. aug 2025
@sissy27

@anonym_178533 to je v poriadku ešte, ale reštaurácie v okolí čo som otvorila webové stránky tak len cestoviny 15-20€, čo je teda dosť. Chceme len niekde hodiť rýchly obed pred tým ako nám pôjde vlak.

@sissy27 ďakujem, idem na to pozrieť .

sissy27
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_178533 to je v poriadku ešte, ale reštaurácie v okolí čo som otvorila webové stránky tak len cestoviny 15-20€, čo je teda dosť. Chceme len niekde hodiť rýchly obed pred tým ako nám pôjde vlak.

@anonym_autor bambus bistro sa to vola a lacinka je par metrov vedla.

3009
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor priamo na hlavnej stanici je reštaurácia výborná pizza aj iné jedlá sú tam a celkom dostupné cenovo a netreba nikam chodiť.

cacianka
7. aug 2025
@3009

@anonym_autor priamo na hlavnej stanici je reštaurácia výborná pizza aj iné jedlá sú tam a celkom dostupné cenovo a netreba nikam chodiť.

@3009 myslíš tu novú reštiku, pri 1.nastupisti ? Muž mi teraz hovorí, že teplé jedlá tam nemajú.

cacianka
7. aug 2025

Smerom k čakárni, oproti info centrum , je predajňa burekov, väčšinou teplé a veľmi nám chutia. Veľa druhov náplní.

3009
9. aug 2025
@cacianka

@3009 myslíš tu novú reštiku, pri 1.nastupisti ? Muž mi teraz hovorí, že teplé jedlá tam nemajú.

Nie tú na 1. nást. Je reštaurácia v spojovacej chodbe ako sa ide k električkám.

lana_b
10. aug 2025

Indická reštaurácia na Hlbokej

anonym_a653ec
18. aug 2025

@anonym_autor Vieš ako sa to vraví. Na stanici a pri stanici si daj držkovú.

bluea
18. aug 2025

Bistro 24