Kde sa učí nemčina od prvého ročníka?
Ahojte, viete mi prosím poradiť, na ktorých základných školách v rámci Bratislavy sa vyučuje nemčina od 1 ročníka?
Nasla som tu staršie diskusie z r. 2011, 216,odvtedy sa mohlo niečo zmeniť.
Preto uvítam akúkoľvek informaciu.
Ja som našla ZŠ Hlboká (tu majú aj clill metódu) aZS Za kasarnou (tu som našla že nemčina 1x týždenne od prvého ročníka). Mate niekto skúsenosti stým ako náročné je na tieto školy dostať sa prípade ak nie sú naše spadové?
Vyučuje sa ešte niekde nemčina od 1 ročníka?
Viem o súkromných školách (Palisady, Bardosova) o tie prioritne záujem nemám.
Dakujem krásne.
poznam pripad, ze na Za kasarnou zobrali dieta, mimo ich rajon, ale stale v BA 3, ale ako prestup v ramci 1. stupna
@zuzanazuz885 ZS Bukovcana, v DNV, volakedy boli 2 triedy v rocniku, teraz mam pocit, ze otvaraju len jednu (musela by som prezistit)
@zuzanazuz885 ZS Bukovcana, v DNV, volakedy boli 2 triedy v rocniku, teraz mam pocit, ze otvaraju len jednu (musela by som prezistit)
@cucoryedka ďakujem veľmi pekne. Áno aj o tejto mam nejaké informacie, ale o devinskej je nam to veľmi ďaleko.
Za kasarnou je to mizive tie sance
Ma na prijatie do nemeckej skoly nejaky vplyv obcianstvo/ narodnost? Nie fo sukromnej, ale statnej? Clill znamena vsetko po nemecky a SJ je ako dalsi jazyk? Pripadne je nejaka spanielska ZS, zatial som nenasla.

Za kasarnou nie je sanca. Maju prisny poradovnik.
Ostatne neviem.