Kde trénovať šoférovanie bez vodičského oprávnenia v Bratislave?
Ahojte, prosím vás o radu 🙏
Neviete mi odporučiť nejaké miesto v Bratislave, kde by sa dalo trénovať šoférovanie aj bez vodičáku? 😅 Možno niektoré autoškoly umožňujú prenajom uzavretého cvičiska? Bohužiaľ som nespravila skúšky a chcela by som si to teraz viac potrénovať.
Určite jazdy navyše s inštruktorom v tvojej autoškole, motať sa po cvičisku alebo opustenom parkovisku ti v premávke nepomôže
kondičné jazdy s inštruktorom, ak ťa niekde chytia za volantom bez vodičáku na parkovisku alebo poľnej ceste máš po skúškach na dlhší čas, problém bude mať aj ten čo je s tebou.
A hlavne krúženie dookola nemá zmysel . Je to úplne iné už keď si v meste a pokiaľ si nezačal robiť skúšky ani to neskusaj . Autoškola pochybujem že len tak vezme niekoho že nemá žiadosť o vodičák
@konicek333200 Čo potrebuješ natrénovať? Rozbiehanie a zastavovanie? To sa dá na parkovisku pri ružinovskom cintoríne. Ale ak potrebuješ prax v premávke, tak to jedine tú kondičnú jazdu.
@konicek333200 nikde..syn ored mesuacom. teraz dokoncil.autoškolu..Neriskovali sme to
Neurobila si autocvičisko alebo jazdu?
@ika02 ak si nespravila AC, dohodni sa a AŠ, či môžeš ísť trénovať na vlastnom aute na autocvičisko. Ty nesmieš šoférovať v premávke, kým nemáš vodičák, ale AC je mimo premávky, tak by ti to mohli umožniť. No tesne pred opravnou skúškou si doplať aj doplnkovú jazdu, normálne s inštruktorom.
@konicek333200 ja sa ani nedivím, že si nespravila skúšky. Ty zjavne nevieš, že nesmieš sadnúť za volant bez vodičáku. Môžeš jedine kondičné jazdy si zaplatiť
@konicek333200 ja sa ani nedivím, že si nespravila skúšky. Ty zjavne nevieš, že nesmieš sadnúť za volant bez vodičáku. Môžeš jedine kondičné jazdy si zaplatiť
@sasa1310 nebude niekde chýba ako u nej ???? Človek si zato platí aby ju to naučili . A nie aby chodila kadeskym tak jedine inú autoškolu

zaplat si jazdy s instruktorom