Kde usporiadať rodinnú oslavu v Petržalke?

jazula
16. apr 2022

Ahojte, viete mi poradiť podnik na usporiadanie rodinnej oslavy? Najlepšie v Petržalke a termín je polovica mája. Budú to síce prvé narodeniny mojej dcérky, ale chcem ich skôr využiť ako príležitosť/zámienku na väčšie rodinné stretnutie, keďže svadbu v dohľadnej nechystáme, krstiny robiť nebudeme a na nejaký pohreb čakať nechcem 🙂. Dávno sme sa všetci nevideli. Vyzerá to na max 20 ľudí, z toho 7 detí. Chcela by som to usporiadať ako rodinný obed a potom posedieť asi do večera… Takže by to malo byť miesto, kde dobre varia, dobre sa sedí, dá sa zaparkovať, ideálne je aj nejaký detský kútik a zároveň ma to nezruinuje. Asi niečo ako Petržalská klubovňa, Barroza, len aspoň o trochu lacnejšie 🙂. Ďakujem za tipy, mne napadli už len Starohajska piváreň (nemám najlepšie skúsenosti s jedlom), Luigi pub (nemá detský kútik) a Rančík (tam sa mi páči len terasa).

liz_lemon
16. apr 2022

nie je to v Petrzalke, ale v Jarovciach https://www.jarovskydvor.com/, osobnu skusenost nemam, ale kolegyna to spominala, ze to tam bolo fajn, a boli aj s detmi

luccija
16. apr 2022

@liz_lemon tiež sa mi tam páčilo.Aspon voľakedy mali pekný dvor, papagáje, ihrisko

denden77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
17. apr 2022

Jarovský dvor je super, ak ti teda nevadí zlá obsluha a otras jedlo. To je pre ozaj nenáročných, ktorým nevadí studené jedlo a obsluha, ktorú musíš volať. Ale dvor je pre deti skvelý. Ja by som tam nešla ani keby mi zaplatili.

jazula
autor
17. apr 2022

@melanta Ďakujem za skúsenosť, pomôžu aj tie negatívne… A ak sa môžem opýtať, kam by si šla? 🙂

melanta
17. apr 2022

@jazula v Petržalke asi jedine Gatto Matto a to sú vlastne Rusovce, Petržalská klubovňa a Aucafe a Aušpic. Ak by to malo byť niečo lacné, tak možno Rančík, hoci ja by som tam nešla.

diefca
17. apr 2022

@melanta pozir Rancik vobec nie je lacny, v lete tam mali ceny ako v centre mesta… pritom obsluha bola pomala, priestory skarede, jedalne listky polepene a Novopacke pivo som ani nedopila, tak mi nechutilo. A neda sa tam platit kartou. Jedlo neviem teraz zhodnotit, jedla som tam pred troma rokmi a nebolo to teda nic moc. Za tu cenu cakam rozhodne viac.

beata_k
17. apr 2022

@jazula Skus Monsters cafe v Petrzalke. Neviem ako to tam je s jedlom.
http://www.monsterscafe.sk/galeria/galeria-dets...

janushka_t
17. apr 2022

@jazula asi tá Petržalská klubovňa, ak chceš niečo na úrovni. Ten Rančík by som určite neriešila. Skús kuknúť aj Karolínka cafe, ale tam som ešte nebola.

jazula
autor
17. apr 2022

@janushka_t Tiež to vidím asi na tú Petržalskú klubovňu…Karolínka cafe som bola obzrieť. Plocha na hranie pre deti je skoro taká veľká ako miesto na tých pár stolov (každý iný pomaly) a keď sa deti jašia, nepočuť vlastného slova. Síce to budú prvé narodeniny a aj zopár detí tam bude, nechcem to ale ladiť ako detskú párty, tých si ešte užijem 🙂. Skôr hľadám priestor pre dospelych s aspoň malým kútikom pre deti…

13072018
18. apr 2022

@jazula Bearded Brothers maju detsky kutik vo vnutri, skus pozriet