Kde v Bratislave aplikujú botox na smile line?
Ahojte,viete mi poradiť kde v Bratislave sa zaoberajú botoxom na smile line a pery? Kde vy chodíte a vaše skúsenosti.Po schudnuti 20kg mi dosť odpadla tvár,skúsila som kremicku,kórejskú retinol a kade čo,ale nič nepomáha.Nechcem žiadnu veľkú zmenu iba tak prirodzene.Dakujem
botox do pier???????????????😨
Na smile lines sa botox neodporúča, pretože tieto vrásky vznikajú najmä stratou objemu a poklesom kože, nie len svalovou aktivitou.
@anonym_1ab72e tak niečo odporučiť čo mi na to pomôže.kyselina hyalurónova alebo niečo 🙈 som v Tom nova 😂
@anonym_1ab72e tak niečo odporučiť čo mi na to pomôže.kyselina hyalurónova alebo niečo 🙈 som v Tom nova 😂
google:ako zväčšiť pery
google:ako odstrániť nosovo-ústne ryhy
prípadne si vyhľadaj kliniku s dobrým hodnotením a tam ti poradia.
Sú rôzne typy tváre a teda aj rôzne riešenia danej problematiky. Vo všeobecnosti je botox na tvoj problém zbytočný a kyselinu hyalurónovú by som si mimo pier nikdy nikam nepichla.
Z čoho vyplýva, že zmieriť sa s osudom alebo odkladať peniaze na FL.
@anonym_autor pani doktorka Martišková dermatelier. Citlivo odborne všetko vysvetlí a výsledok super. Opravuje aj po iných lekároch

botox do pier???????????????😨
Na smile lines sa botox neodporúča, pretože tieto vrásky vznikajú najmä stratou objemu a poklesom kože, nie len svalovou aktivitou.