Kde v Bratislave mi dajú tretiu dávku Comirnaty bez registrácie?
Ahojte baby, viete poradiť? Ďakujem 🙂
treba sa pozriet na korona.gov kedy ockuju bez registracie, miest je vela ale na niektorych aj ludi 🙂 napr. Milosrdni, NFS, Mlynska dolina, ja som sa registrovala cez BSK a mohla som si zvolit termin, aky mi vyhovoval
@sarkan333 ja som bola ako neregistrovana u Milosrdnych na prvu davku a potom na druhu automaticky tam - este som im volala, ci mozem prist skor ako 28 dni a mohla som - cize ja mam s nimi uplne uzasnu skusenost, dokonca pani prisla po mna, kedze som vopred volala, ze chcem prist ako neregistrovana a mam doma novorodenca 😃
@sarkan333 a bola si na tretiu dávku? Lebo väčšinou bez registrácie očkuju len prvé dve.
vakcinacne centrum na futbalovom stadione. aj ked maju napisane ze iba s registraciou, beru vsetkych
@rk123 super, ďakujem, skúsime tam zajtra behnúť 🙂
ono treb&a len vyskúšať...záleží koľko kde majú volných vakcín a koľko ludí objednaných
Ano, tretiu mi davali.
Objednala som sa cez korona gov a do pol hodky mi dosiel termin o 2 dni.Takze 3 davku som dostala v Mlynskej doline.A chodili tam ludia aj bez objednania akurat chvilu cakali.Ale to bolo v decembri na zaciatku mesiaca teda
@jenisjenis vidíš, a ja čakám už 6 dní od registrácie a nič. Chcela som to vybaviť do 10.1. lebo od pondelka začne škola, škôlka, práca a po prvých dvoch dávkach som bola 2 dni k.o.
Este moj priatel sa objednaval cez samospravu a to mu dosiel termin hned. https://bratislavskykraj.sk/ockujeme-aj-medzi-s...
Z vlastnej skusenosti: bez registracie ockuju v Mlynskej doline. Aj Pfizer aj Modernu. Treba odstat rad, su tam do 15. hod. Ked prides na rad povies na kolkatu davku si prisla, nikto nerobi ziaden problem ci rozdiel.
polilinika mlynska dolina, bola som pred vianocami, rad bol az po zastavku, ale nakoniec sme boli zaockovani do pol hodiny, takze spokojnost http://klinikamd.sk/ockovanie-covid-19/
Vo Vajnoroch nejaký gynekológ ockuje a termíny sú viacmenej hneď.. tuším kotek ci ako sa vola
Každý víkend Poliklinika Staré grunty. Presne je to oproti cintorínu Slabicie údolie, konečná autobusu 39. Začínajú o 8:00

Pfizer ockuju asi všade, tak asi len skúsiť