Kde v Bratislave práve teraz prší?

Nikde
Nikde
@anonym_7855aa ale prsi, akurat sa na to pozeram
Ruzinov
Tiez som kukala, ked som sla z prace v ba a v radiu pocula ako sa tesia ze prsi v ba a ja ze kde?🤣 ani poriadne mraky som nikde nevidela, tak neviem kde sidli radio expres😁
No vidíte baby! Stačí napísať že prší "všade" a do 5 - minút mám prehľad, kde všade v BA neprší (a prší). 😀
Tiez som kukala, ked som sla z prace v ba a v radiu pocula ako sa tesia ze prsi v ba a ja ze kde?🤣 ani poriadne mraky som nikde nevidela, tak neviem kde sidli radio expres😁
@hederamonstera v Ružinove a tam ozaj prší ako tu píšu, preto sa pýtam lebo tiež som počula že všade v BA prší a nie je to pravda, dúfam že bude ešte pršať aj v ostatných častiach
O cca 16tej prsalo na zlatych pieskoch a vo vrakuni super dazd, brutal krupy vraj boli v chorvatskom grobe v tom case
@hederamonstera v Ružinove a tam ozaj prší ako tu píšu, preto sa pýtam lebo tiež som počula že všade v BA prší a nie je to pravda, dúfam že bude ešte pršať aj v ostatných častiach
@alenka58 áno. Nám v Ružinove prší od cca 16:10
petrzalka, riadna burka uz asi 20minut
viem že je druhý deň, ale naozaj nepršalo v BA naraz všade včera podvečer. drobné kvapky od Kramárov smerom k Dúbravke , ale pršať a lejak začal v Dúbravke až tesne pred 19.00.
tma ako po 21,00, prúdy vody zhora aj po chodníkoch sa liali ako potoky. mraky smerovali na DNV a ZB.