Kde v Bratislave získam lekárske potvrdenie do autoškoly ako samoplatca?
Dobry den, viete mi prosim poradit sukromneho lekara v Bratislave, ktory by mi vydal lekarske potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti na vedenie motorového vozidla.(potrebujem to ako prihlaska do autoskoly). Ako samoplatca do tych 100 Eur.
Som dlhodobo v zahranici,volala som asi 20 sukromnych ambulancii Bratislava plus okolie a nikto ma nechce zobrat.
Dakujem
Ale ja nemám žiadny záznam ani od lekára v zahraničí,nechodím k lekárovi asi 15 rokov...
Ale ja nemám žiadny záznam ani od lekára v zahraničí,nechodím k lekárovi asi 15 rokov...
@aniela_666 tak si treba nájsť lekára a začať chodiť na preventívnu. Potvrdenie je o tom, že si zdravotne spôsobilá a to nevedia, keďže k nim nechodíš
@aniela_666 na Slovensku si sa odhlásila zo zdravotného poistenia?
@aniela_666 vies citat s porozumenim? Pisem bez zdravotnej karty ALEBO potrebnych vysetreni. Na vysetrenia vies ist aj keby si 50 rokov nemala ziaden zaznam vo svojej karte.
Jasné, že na to vyšetrenie by som fyzicky prišla, to snáď normálnemu človeku nemusím slabikovať ako debilovi – fakt sorry, že som predpokladala aspoň základnú úroveň anonym_31756c
domyslenia. Pointa celého je, že ma nikto nechce vziať ani len na tú prehliadku, lebo nie som ich kmeňový pacient, a nie to, že by som chcela papier bez vyšetrenia.
Všetkým ostatným normálnym ľuďom ďakujem za postrehy a rady.
@martul ano odhlasila:(
@aniela_666 este si zisti,ci mozes robit vodicak na Slovensku,ked si dlhodobo v zahranici.Napr. pri pobyte vo Švajciarsku,to nie je mozne,resp.nebude ti platit,keby si ho robila doma.
@aniela_666 pri ziadosti o vp sa posudzuje pobyt min 185 dni na Slovensku.Ak mas aj formalny trvaly pobyt na SK,nemusia ta na kurz zobrat,takze lekarske potvrdenie o spôsobilosti,nebude jediny problem.

nikto bez zdravotnej karty alebo potrebnych vysetreni ti neda potvrdenie. Odkial maju vediet, ze si zdravotne sposobila ked o tebe nic nevedia a nemaju ziaden zaznam?