icon

Kde v Bratislave získam lekárske potvrdenie do autoškoly ako samoplatca?

aniela_666
Dnes o 14:24

Dobry den, viete mi prosim poradit sukromneho lekara v Bratislave, ktory by mi vydal lekarske potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti na vedenie motorového vozidla.(potrebujem to ako prihlaska do autoskoly). Ako samoplatca do tych 100 Eur.
Som dlhodobo v zahranici,volala som asi 20 sukromnych ambulancii Bratislava plus okolie a nikto ma nechce zobrat.
Dakujem

anonym_31756c
Dnes o 14:51

nikto bez zdravotnej karty alebo potrebnych vysetreni ti neda potvrdenie. Odkial maju vediet, ze si zdravotne sposobila ked o tebe nic nevedia a nemaju ziaden zaznam?

aniela_666
autor
Dnes o 15:09

Ale ja nemám žiadny záznam ani od lekára v zahraničí,nechodím k lekárovi asi 15 rokov...

martul
Dnes o 15:15
@aniela_666

Ale ja nemám žiadny záznam ani od lekára v zahraničí,nechodím k lekárovi asi 15 rokov...

@aniela_666 tak si treba nájsť lekára a začať chodiť na preventívnu. Potvrdenie je o tom, že si zdravotne spôsobilá a to nevedia, keďže k nim nechodíš

martul
Dnes o 15:15
@aniela_666

@aniela_666 na Slovensku si sa odhlásila zo zdravotného poistenia?

natalka13
Dnes o 15:23

Toto si lekar na krk nevezme.
Netusi ci niesi epileptik napr

anonym_31756c
Dnes o 15:28
@aniela_666

@aniela_666 vies citat s porozumenim? Pisem bez zdravotnej karty ALEBO potrebnych vysetreni. Na vysetrenia vies ist aj keby si 50 rokov nemala ziaden zaznam vo svojej karte.

aniela_666
autor
Dnes o 16:05

Jasné, že na to vyšetrenie by som fyzicky prišla, to snáď normálnemu človeku nemusím slabikovať ako debilovi – fakt sorry, že som predpokladala aspoň základnú úroveň anonym_31756c
domyslenia. Pointa celého je, že ma nikto nechce vziať ani len na tú prehliadku, lebo nie som ich kmeňový pacient, a nie to, že by som chcela papier bez vyšetrenia.

Všetkým ostatným normálnym ľuďom ďakujem za postrehy a rady.

aniela_666
autor
Dnes o 16:06
@martul

@aniela_666 na Slovensku si sa odhlásila zo zdravotného poistenia?

@martul ano odhlasila:(

bubushik
Dnes o 18:04

A súkromne kliniky ako napríklad Procare?

tundra
Dnes o 18:16
@aniela_666

@martul ano odhlasila:(

@aniela_666 este si zisti,ci mozes robit vodicak na Slovensku,ked si dlhodobo v zahranici.Napr. pri pobyte vo Švajciarsku,to nie je mozne,resp.nebude ti platit,keby si ho robila doma.

tundra
Dnes o 18:28

@aniela_666 pri ziadosti o vp sa posudzuje pobyt min 185 dni na Slovensku.Ak mas aj formalny trvaly pobyt na SK,nemusia ta na kurz zobrat,takze lekarske potvrdenie o spôsobilosti,nebude jediny problem.