Kde v okolí Bratislavy dobre strihajú na chlapca?
Ak to naozaj stojí za to, som ochotná zájsť aj hodinu-dve cesty z BA. Snažím sa pozerať po facebooku stránky kaderníctiev, kde si fotia svoju prácu, ale väčšina fotiek je akurát o tom, ako umelecky nafarbili a podstrihli 5 cm z dlhých vlasov. Žiadne také účesy, ako by som chcela ja. Zatiaľ som sa nikdy neodvážila dať slovenskej kaderníčke do rúk na takýto strih, vždy len v zahraničí, no nepripadá do úvahy letieť len kvôli vlasom do New Yorku alebo Londýna. Veď občas vidím aj u nás dobre ostrihanú ženu na krátko - teraz ľutujem, že keď som okolo takej prešla na ulici, nespýtala som sa, kde ju strihali. Vtedy ma nenapadlo, že by som sa vrátila k tomuto účesu... (chcem niečo takéto pre predstavu, možno s ešte kratšou ofinou: https://i.pinimg.com/564x/0c/18/c9/0c18c9c274c7...)
Tiež ma napadlo že barbershopy pozrieť
A to že je to panske kadernictvo neznamena hneď že musiš hneď isť mužovi sa dať strihať
Sú aj ženy barberky 🙂 a aj v BA su take
@scissorhandedly to naozaj v ženskom kaderníctve nevedia už strihať? Ja som roky nosila krátky uces a ostrihali ma kdekoľvek. Teraz treba ísť do holičstva?
@jaroe ja ti poviem takto 😀 pred rokom som si robila kadernicky kurz na ženske kadernictvo a prvotne čomu sme sa venovali bolo farbenie, potom dlhé a postupné strihy a až uplne nakoniec krátky strih (aj to som ostrihala v ramci praxe iba 1 ženu lebo že to mi stačí) a venovali sme sa predovšetkych strihom dopostupna, mikado atd pod
Viem že je rozdiel kurz a vyučena kadernička tam sa tomu asi venuju viac ale už z tohto pristupu kurzového to nejak vidno že damske kratke učesy idu do uzadia (myslim vo vyučbe)

Skús pozrieť barber shopy nie klasické ženske kadernictva. Kamošky čo sú kratkovlasé sa strihajú tam a za mňa je lepší muž kaderník, ako žena. Ale ja mám celkovo v službách radšej mužov ( teda kuchár, masér, kaderník)