Klinika pediatrickej urológie - Kramáre
Ahojte žienky, boli ste niektoré s detmi hospitalizované na klinike pediatrickej urologie na Kramároch?
V pondelok sa ideme obkednat na meatotomiu, a rada by som vedela ako to tam na oddelení funguje.
Su tam k dispozícii aj izby, kde budem môcť byt som syncekom? ( samozrejme za priplatok)- alebo ma daju spat niekam inam.
Boli ste spokojné??
Ďakujem vam za odpovede.
Ivka
@katuskatt skús ale googliť.
Je veľa článkov, prečo to nerobiť. Prečítaj si to.
"Získaná fimóza"
Získaná fimóza vzniká najčastejšie pri násilnom preťahovaní predkožky. Po drobných rankách potom vznikajú jazvy, ktoré bránia pretiahnutiu. Musí sa to riešiť chirurgicky.
Ahojte. V piatok sme boli na vyšetrení na Kramároch a čaká nás operácia nezostupeneho vajka. V pondelok si mám zavolať a objednajú nás. Viete mi povedať za koľko nás asi objednajú a ako to tam celé prebieha??
@katuskatt termin zalezi od momentalnej situacie a naliehavosti operacie. Aka je na oddeleni situacia teraz, neviem. Ale zvycajne mozes byt s dietatom, pred operaciou ti operateri pridu povedat, co ta caka, s dietatom mozes ist pred operacku( treba si kupit oblecenie v lekarni). Po operacii ti dieta prebrate prinesu,pre narocnejsie operacie maju vlastnu JISku, kde mozes byt.

@katuskatt to je na Tebe ako sa rozhodneš.
Tento "zákrok" sa vykonáva automaticky 🤷♀️ keď sa operuje pruh, semenníky a podobné. Nerieši sa to nejak individuálne. Proste to urobia a neriešia.
Ty si mama. Ty musíš vedieť, čo cítiš, že je správne.
Môžem Ti len želať, aby si sa rozhodla správne. ❤