icon

Koľko bodov je potrebných na prijatie na Ekonomickú univerzitu v Bratislave?

lunalux
16. jún 2026

Ahojte, chcela by som sa opýtať, od koľko bodov berú na Ekonomickú univerzitu v Bratislave, alebo skôr aké máte skúsenosti z predchádzajúcich rokov. Dosiahla som 110 bodov a obávam sa, že čo ďalej, vopred ďakujem.

katkaseiner
16. jún 2026

to zrejme zavisi od toho ako zvladli prijimacky ostatny studenti...

tilly
16. jún 2026

110 bodov spolu? Zo všeobecných predpokladov aj angličtiny?
Aký odbor? Bola si dnes na prijímačkách?

lunalux
autor
16. jún 2026
@tilly

110 bodov spolu? Zo všeobecných predpokladov aj angličtiny?
Aký odbor? Bola si dnes na prijímačkách?

@tilly Ano, 110 bodov spolu 🙂

tilly
16. jún 2026
@lunalux

@tilly Ano, 110 bodov spolu 🙂

@lunalux na ktorú fakultu? Dnes si bola? Bolo to ťažké?
Na akej stránke sa dajú pozrieť výsledky?

mpikusova
16. jún 2026

A aký bol max. počet bodov? Syn bol včera a aj dnes, ale povedal mi len percentá. Včera mal 75 % a dnes 92 %. Ešte ide zajtra a pozajtra na dve fakulty a budeme čakať, či ho niekam vezmú.

tilly
17. jún 2026
@mpikusova

A aký bol max. počet bodov? Syn bol včera a aj dnes, ale povedal mi len percentá. Včera mal 75 % a dnes 92 %. Ešte ide zajtra a pozajtra na dve fakulty a budeme čakať, či ho niekam vezmú.

@mpikusova celý tento týždeň sú prijímačky?

mpikusova
17. jún 2026
@tilly

@mpikusova celý tento týždeň sú prijímačky?

@tilly No syn ide skúsiť 4 fakulty a má od pondelka do štvrtka prijímačky. Každý deň na jednej.

tilly
17. jún 2026
@mpikusova

@tilly No syn ide skúsiť 4 fakulty a má od pondelka do štvrtka prijímačky. Každý deň na jednej.

@mpikusova aha. Jasne, to dava zmysel

tilly
22. jún 2026

už máte rozhodnutie? výsledky? kde sa to dá vidieť? či len na poštu čakať?

mpikusova
23. jún 2026
@tilly

už máte rozhodnutie? výsledky? kde sa to dá vidieť? či len na poštu čakať?

@tilly to neviem, kde sa to dá pozrieť. Môžem sa ho spytat. Syn je na dve fakulty prijatý a na dve stále čaká.

tilly
23. jún 2026
@mpikusova

@tilly to neviem, kde sa to dá pozrieť. Môžem sa ho spytat. Syn je na dve fakulty prijatý a na dve stále čaká.

@mpikusova gratulujem. A prišlo mu rozhodnutie poštou?

mpikusova
23. jún 2026
@tilly

@mpikusova gratulujem. A prišlo mu rozhodnutie poštou?

@tilly ďakujem. Poštou neprišlo nič zatiaľ. Asi to pozerá len cez prihlášku, ktorú dával elektronicky cez stránku školy. Opýtam sa ho, keď príde domov vo štvrtok.

tilly
24. jún 2026
@mpikusova

@tilly ďakujem. Poštou neprišlo nič zatiaľ. Asi to pozerá len cez prihlášku, ktorú dával elektronicky cez stránku školy. Opýtam sa ho, keď príde domov vo štvrtok.

@mpikusova ani nám nič poštou, ale takéto mal pro tej návratke, ale status vo výsledkoch nemá, tak ja neviem. FPM

tilly
24. jún 2026

@lunalux ako si dopadla? Máš výsledky?

mpikusova
25. jún 2026
@tilly

@lunalux ako si dopadla? Máš výsledky?

@tilly dnes prišiel poštou výsledok z jednej fakulty. Aj na tu je prijatý (Narodohospodárska).

tilly
26. jún 2026
@mpikusova

@tilly dnes prišiel poštou výsledok z jednej fakulty. Aj na tu je prijatý (Narodohospodárska).

@mpikusova gratulujem. Čo si vyberie?

mpikusova
26. jún 2026
@tilly

@mpikusova gratulujem. Čo si vyberie?

@tilly ďakujem. No prioritne chcel Narodohospodárska, ale zvažoval ešte jednu, lebo keď bol na Dní otvorených dveri, tak sa mu prednášky pacili a aj vyučujúci. Tak bude mať dilemu teraz. Vaše dieťa ide na akú? Tiež gratuluem.

tilly
26. jún 2026
@mpikusova

@tilly ďakujem. No prioritne chcel Narodohospodárska, ale zvažoval ešte jednu, lebo keď bol na Dní otvorených dveri, tak sa mu prednášky pacili a aj vyučujúci. Tak bude mať dilemu teraz. Vaše dieťa ide na akú? Tiež gratuluem.

@mpikusova ďakujem. fakulta podnikového manažmentu. Ja som tam tiež chodila pred 100 rokmi 😅

mpikusova
26. jún 2026
@tilly

@mpikusova ďakujem. fakulta podnikového manažmentu. Ja som tam tiež chodila pred 100 rokmi 😅

@tilly dnes mu prišli ďalšie dva listy, aj na Obchodnú fakultu a aj na Fakultu podnikového manažmentu je prijatý. Ešte sa nerozhodol, ktorá to bude. A o štvrtej nič nevieme zatiaľ.

tilly
26. jún 2026
@mpikusova

@tilly dnes mu prišli ďalšie dva listy, aj na Obchodnú fakultu a aj na Fakultu podnikového manažmentu je prijatý. Ešte sa nerozhodol, ktorá to bude. A o štvrtej nič nevieme zatiaľ.

@mpikusova u nás žiadna pošta ešte