icon

Koľko stojí fyzioterapia chrbtice v Bratislave?

12. dec 2024

Prosim vas, rehabilitacie-fyzioterapiu chrbtice si kazdy plati sam, alebo to preplaca poistovna? Ak sa plati, tak ako to je zhruba cenovo v BA? Dakujem

autor
•
12. dec 2024

@beata_k To su sialene ceny, potrebujem tam chodit aspon 3 mesiace niekolkokrat do tyzdna. Ved by ma to zruinovalo. Preplacane poistovnou neexistuju?

kacena4
•
12. dec 2024

v statnych zariadeniach ako napr. polikliniky preplaca poistovna ale necakaj ze tam budes chodit na cvicenie niekolkokrat do tyzdna. da sa na ozarovanie chodit castejsie a teda neplati sa

cacianka
•
12. dec 2024

Existujú. Obvodný lekár môže niečo odporučiť, ale hlavne ortopéd alebo neurológ. Predpíše čo potrebuješ riešiť, môžeš ísť potom za rehabilitačným lekárom a on ťa prezrie tiež a predpíše vhodné procedúry, magnet, uzv, či iné elektro, niekde aj vodné procedúry, potom cvičenie s fizioterapeutom, masáže.
Poisťovne preplácajú určitý blok procedúr, každá to má inak. To si môžeš zistiť u tej svojej, čo potrebuješ a čo ti a koľko preplatia. Potom si ešte môžeš doplatiť za vlastné. Môj chlap teraz začal 2.blok/ sériu, má masáže a laser. Pred mesiacom uzv, cvičenie, elektro

simsalabim
•
12. dec 2024

Existuju, predpisu blok procedur. Na cviceni je najdolezitejsie sa cviky naucit - to staci aj zopar stretnuti - a potom pokracovat individualne doma. Procedury ako napr magnet vacsinou predpisu sko blok 10 osetreni.

autor
•
12. dec 2024

Nepoznate niekto konretne statne zariadenie v BA?

3009
•
12. dec 2024

Na Strerčnianskej a Šustekovej, Mýtna, Antolská, ale počítaj s niekoľko mesačným čakaním.

beata_k
•
12. dec 2024

V statnej sa dostanes na cvicenie raz za mesiac. Teda aspon moja je taka skusenost

simsalabim
•
12. dec 2024

Ja chodievam do SNOPu, manzel na Sustekovu. Ak mas vysetrenie s odporucanim na cvicenie, moznost je ist ako samoplatca na 2-3 cvicenia a potom cvicit sama. Ja som mala po operacii cvicenia 1x tyzdenne.

muchotrafka298
•
12. dec 2024

Kazda poistovna to ma inac, kolko a ako casto procedury preplaca. Tolko dostanes a dalej si bud zaplatis alebo pockas urcitu dobu a predpisu Ti zas. To nie je neobmedzene, ze budes denne mesiace chodit niekam a poistovna preplati. A na cvicenie v statnom rovno zabudni. Tam sa Ti nikto nebude hodinu venovat ako v sukromnom platenom. Ja som mala par rokov dozadu 30 minut aj s prezlecenim a evidenciou, pocula som ze je bezne aj len 15 minut.

27petulka27
•
13. dec 2024

Skúste poliklinika Tehelná

mamaaja82
•
13. dec 2024

Napis mi spravu preposlem ti link co cvicim ja doma,chodim 1x do tyzdna cvicit k trenerovi ale kedze nie som milionar cvicim viac doma.Mam operovanu chrbticu na dva krat a tieto cvicenia pomahaju

judit175
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzanka.zuzu
•
13. dec 2024

tento rok som v BA platila 50e/pol hodina. boli sme spokojní s vyšetrením 😎 ale mne viac vyhovujú ak fyzio cvičí so mnou a dlhodobo, nie pár stretnutí kde sa niečo "naučím" a potom pokračujem doma sama, to ma ani nebaví, ani nemám disciplínu 😁

zuzanka.zuzu
•
13. dec 2024

@judit175 100e za pol hodinu? máš veľa klientov? 😁

mirka0677
•
13. dec 2024

ja som chodila (ale to bolo už pred vyše 10 rokmi) k milosrdným https://www.milosrdni.eu/site/bratislava/medici... Preplácala to poisťovňa, rehabilitácie boli myslím 1x za týždeň, to už si nepamätám. Ale frekvenciu možno určuje doktor, mama chodila takto po zlomenine ruky asi 3x do týždňa.

mexico_16
•
13. dec 2024

Napis mi spravu. Poskytnem info.

cacianka
•
13. dec 2024

Ktorú poisťovňu máš ?
Viem že existuju zariadenia, kde sa môžeš ubytovať na cca 21 dní, keď ti poisťovňa schváli. Ubytovanie, strava a každý deň rehabky na Dumbierskej v agel na 14 dní všzp preplatí.
Na nobelovej je tiež, bola tam bývalá suseda už 2x, cca 20€ na deň, čiže okolo 400e.

majkabambulik
•
19. dec 2024

Este na poistovnu je jedno rehabilitacne male zariadenie v Ruzinove na Trnavke, tam maju menej ludi, cez poistovnu ti daju zabal, alebo elektroliecbu a cvicenie. Naposledy mi fyzio lekarka spominala ze ich zariadenie im poistovne nezazmluvnili na poskytovanie masazi, lebo vraj v okoli su uz aj take co maju masaze na poistovnu. No priprav sa ze ta budu presviedcat, aby si si nieco aj kupila ako masaz, aby mali od kazdeho , kto im tam pride este extra peniaze - je to take neprijemne, ale da sa to s usmevou odmietnut.

luccija
•
19. dec 2024

Ja som chodila do Ruzinova predpísal mi to lekár, ale to je také, že nepoškodí nepomôže🙂
Vždy meškanie 20 min masáž je krátka, magnet, eletroliecba....ja som si našla svoju maserku a chalana čo sa učí fyzio a robí súkromne.