Koľko stojí interrupcia v Ružinove?
Ahojte žienky omylom som ostala tehotná a nejsom v pozícii zabezpečiť to dieťatko to iste aj partner. Proste cele zle ta situácia a chcela by som sa spýtať keďže nikdy som nič takéto predtým neriešila a aj financne sme na tom biedne. Viete mi povedať ze keby idem na interupciu do ružinovskej nemocnice tak ma to koľko cca vyjde? Poprípade či sa tam platí aj za gynekológicke vstupné vyšetrenie aj keď tam nemám moju gynekologicku?
Ďakujem
@jankatralalajka ved tam zavolaj a opýtaj sa🤷 nezabiju ta za to ze sa len opýtaš
@jankatralalajka alebo zavolaj a informuj sa
Omylom tehotná,to sa ako dá?dieťa není omyl omyl je to že sexujes a nedávas si pozor
Omylom tehotná,to sa ako dá?dieťa není omyl omyl je to že sexujes a nedávas si pozor
@zuzika87 na to sa nepýta tak nemoralizuj 🥱
@jankatralalajka v Ružinove neviem presne sumu, ale všade sa plati okolo 500 eur cca.
do 300€ v statnej, do 500 v sukromnej...
@jankatralalajka napíš na bezplatnú gynimin poradňu to je priam lekár z Ružinova je to anonymné nemusíš sa báť
470€
Pokial ide o tazku zivotnu situaciu, stale su tu organizacie (napr. Alexis), ktore ti vedia podat pomocnu ruku a pomoct s mnohymi vecami, ktore sa ti momentalne zdaju byt neriesitelne.
Omylom🤦♀️ to sa ako dá?

@jankatralalajka nenašla som ruzinov skús napríklad tu
https://www.mediklinik.sk/sekcia/31-umele-preru...