icon

Kontakt na detskú gastroenterologickú ambulanciu na Antolskej?

mcmcmc
9. júl 2024

Prosim nemate niekto mailovy kontakt na detsku gastroenterologicku ambulanciu (MUDr. Kremenova) v poliklinike na Antolskej? Dakujem velmi pekne.

zuzike123
10. júl 2024

Ona ma email? Nic v zlom, ale vsetko som s nou riesila cez prijmovu ambulanciu, prip lekarsku izbu a nikto nikdy nespomenul email a veru, ze by sa mi zisiel.

patriciavanesska
11. júl 2024

@zuzike123 mam ak potrebujete este

patriciavanesska
11. júl 2024

@mcmcmc
Ja jej pisem ohladom predpisania dcerke bezlepkovych potravin
mkremenova@post.sk

mcmcmc
autor
11. júl 2024

@patriciavanesska Dakujem velmi pekne🙂👍

malty
14. jan 2025

Dobrý den, dcerke vyslo ze ma celiakiu ale samozrejme musime ist este na detske gastro nasla som p. doktoruku Kremenovu chcem sa opytat ohladne pristupu aky ma a ci by ste mi ju odporucili. Dakujem Vam

patriciavanesska
14. jan 2025

@malty my knej chodime skoro 4 roky a ziadny problem snou nemame , sestricka mila ak idu dcerke brat krv zakazdym odberom ako aj pani doktorka .

zuzike123
15. jan 2025

@malty syn bol hospitalizovany na Antolskej a po prepusteni som niekolkokrat volala pani doktorke, hoci mala toho vela, vzdy so zaujmom riesila pretrvavajuce chronicke problemy, hoci len telefonicky. Mala som z nej velmi dobry pocit.

ivca3791
17. nov 2025
@zuzike123

@malty syn bol hospitalizovany na Antolskej a po prepusteni som niekolkokrat volala pani doktorke, hoci mala toho vela, vzdy so zaujmom riesila pretrvavajuce chronicke problemy, hoci len telefonicky. Mala som z nej velmi dobry pocit.

@zuzike123 Dobrý deň,píšem vám správu .