Krádež v Bratislave: Dvaja muži vykradli dodávku
Upozornujem na kradez, ktora sa pred zhruba patnastimi minutami stala na ulici Papradova. Videla som ju z okna, dvaja muzi za bieleho dna vykradli dodavku patriacu muzovi, ktory nehovoril po slovensky, a nasledne usli. Hrozne, uz aby clovek daval fakt obrovsky pozor uplne na vsetko — aj uprostred husto obyvaneho sidliska o piatej popoludni.
Toto si mala oznamit policii nie nam. Kradeze sa deju denne nie len v Bratislave. Nie je to ziaden prevratny objav.
Keby som mala tak zavolam, ale zbehlo sa to tak rychlo a nic som nenahrala. Navyse niekolko dalsich ludi uz vybehlo von z bytov a dotycnemu cudzincovi pomahali, ja som uz tam nechcela ist, s nicim by som nevedela pomoct viac ako zvysok ludi. Ja som aspon chcela oboznamit ine mamicky v okoli.
Toto si mala oznamit policii nie nam. Kradeze sa deju denne nie len v Bratislave. Nie je to ziaden prevratny objav.
@anonym_a71982 Mne sa takto za bieleho dna “postastilo” prvykrat, tak som asi zila v mylnej predstave, ze Bratislava aj zvysok Slovenska su bezpecnejsie ako naozaj su
U nás (bývam v časti Palisady) za 1 týždeň 3 krádeže na ulici. Toto nebolo roky, aby takto drzo… vyzerá, že nám prišli nejaké vykradacske gangy….
@anonym_autor U nás v Rači teraz pred pár dňami tiež za bieleho dňa okolo jednej baby prefrčal zlodej na bicykli, strhol jej z krku retiazku a odfrčal.
Ako tu citam aj vase skusenosti, tak naozaj predstava toho “bezpecneho mesta” sa mi dost rychlo rozplynula… To uz je asi tak, ked su ludia nuteni robit zufalosti, lebo nemaju peniaze, kedze ekonomicka situacia na Slovensku je, velmi pekne povedane, na tom zle…
Ako tu citam aj vase skusenosti, tak naozaj predstava toho “bezpecneho mesta” sa mi dost rychlo rozplynula… To uz je asi tak, ked su ludia nuteni robit zufalosti, lebo nemaju peniaze, kedze ekonomicka situacia na Slovensku je, velmi pekne povedane, na tom zle…
@anonym_autor Aaale no. Fakt som naivná, keď si myslím, že čestní ľudia nekradnú, aj keď sú na tom finančne zle? Tobôž nie tak, že sa stanú členmi gangu? Toto nie je krádeż à la Jean Valjean (bochník chleba pre sestrine hladujúce deti). Takto kradnú tí, ktorí v tom vidia ľahší spôsob obživy, než normálne pracovať. No a keďže sú naše zákony nastavené a vymáhateľné tak, ako sú, aj sa im to oplatí.
Známu nedávno okradli o peňaženku v Terranove na Poštovej. Predavačky to vôbec neprekvapilo, bežne nachádzajú peňaženky pri upratovaní predajne. Peňaženka mojej známej sa našla po týždni na blízkom stavenisku.
Podozrivá bola skupinka lepšie oblečených žien s jedným mužom.
@anonym_autor Aaale no. Fakt som naivná, keď si myslím, že čestní ľudia nekradnú, aj keď sú na tom finančne zle? Tobôž nie tak, že sa stanú členmi gangu? Toto nie je krádeż à la Jean Valjean (bochník chleba pre sestrine hladujúce deti). Takto kradnú tí, ktorí v tom vidia ľahší spôsob obživy, než normálne pracovať. No a keďže sú naše zákony nastavené a vymáhateľné tak, ako sú, aj sa im to oplatí.
@anonym_e8129f https://www.facebook.com/watch/?v=9133581946743...

a čo tak zavolať policajtov a ukázať im nahrávku na mobile?