Kto inštaluje elektrický sporák do kuchynskej linky?
Byt na Hálovej ul., Bratislava po rekonštrukcii, el. sporák majster nevrátil do linky, treba ho inštalovať späť do linky.
My mame vediet kto vam instaluje? Co potrebujete konkretne?
si na správnej stránke?? toto je stránka mamičkovského fóra ...
@biba_18 Už dávno nie... Veď je v kategórii staviame, rekonštruujeme. Veľmi mamičkovské 😉 Trošku sa rozkukaj, že sa tu rieši všetko, tak prečo nie aj toto?
My mame vediet kto vam instaluje? Co potrebujete konkretne?
@anonym_f90006 Dopyt - hľadám remeselníka.
@biba_18 Už dávno nie... Veď je v kategórii staviame, rekonštruujeme. Veľmi mamičkovské 😉 Trošku sa rozkukaj, že sa tu rieši všetko, tak prečo nie aj toto?
@anonym_3abc83 takže si živnostník ktorého sa to týka a vieš mu/jej pomôcť? lebo on/a zháňa remeselníka - ako na inzertnom portáli ...
@anonym_3abc83 takže si živnostník ktorého sa to týka a vieš mu/jej pomôcť? lebo on/a zháňa remeselníka - ako na inzertnom portáli ...
@biba_18 Nie som. Ale myslím, že zháňa aj odporúčania, tipy na remeselníka? Či náhodou niekto, kto to tu číta, nevie poradiť z vlastnej skúsenosti? Či niekto niekoho nepozná, čo by mu/jej vedel pomôcť? Čo zlé urobila, že sa opýtala? 🙂 (Všetko rečnícke otázky, nepotrebujem odpoveď, viem, že nutkanie reagovať, resp. "pichnúť", aj keď neviem pomôcť, je pre niektorých neodolateľné...)
@biba_18 Nie som. Ale myslím, že zháňa aj odporúčania, tipy na remeselníka? Či náhodou niekto, kto to tu číta, nevie poradiť z vlastnej skúsenosti? Či niekto niekoho nepozná, čo by mu/jej vedel pomôcť? Čo zlé urobila, že sa opýtala? 🙂 (Všetko rečnícke otázky, nepotrebujem odpoveď, viem, že nutkanie reagovať, resp. "pichnúť", aj keď neviem pomôcť, je pre niektorých neodolateľné...)
@anonym_3abc83 dal/a tu naraz 3 rôzne dopyty na 3 rôzne práce.. teda ja som reagovala na toto - a mám za to, že tu toho veľa nezoženie - skôr na modrej streche a podobne… nech si od toho veľa nesľubuje - a to je môj názor - a celkom sa mi potvrdzuje, keď si pozriem na tie “odporúčania”…
no a ty si reagovala iba na mňa 🤷♀️

si na správnej stránke?? toto je stránka mamičkovského fóra ...