Kto je najlepší finančný sprostredkovateľ pre hypotéky v Bratislave?
Ahojte, viete prosím poradiť kvalitného finančného sprostredkovateľa v rámci Bratislavy? Takého, ktorý dá na názor klienta, špecializuje sa na hypotéky a nenúti uzatvaráť žiadne veďľajšie produkty ako sú životné poistky a pod. Ďakujem.
Ktory da na nazor klienta,co to v praxi znamena???
Ze povies,ze ty nechces 3.5 percenta ale 2???Ze ty nechces vub,ale slov.sporitelnu??
Najlepsi poradca si ty sam, ked si obehas banky a jednas o podmienkach.
Externa osoba zadarmo moze mat rozne provizie z roznych bank a nekona nestranne.
Platena osoba moze poradit nezavisle.
Ze povies,ze ty nechces 3.5 percenta ale 2???Ze ty nechces vub,ale slov.sporitelnu??
@anonym_087196 Tiez ma to zaujima pri hypoteke, co tam moze byt podla zadania klienta. O ladeni parametrov klientom sa mozeme bavit pri investovani, nie tu.
@anonym_087196 Príklad, nebude trvať na tom že dostanem v ČSOB 3 percentá, ale musím si uzatvoriť životné poistenie, preniesť tam mzdu a podobne. Ale mi dá na výber, že pôjdem povedzme do VUB, dostanem tam 3,3 percentá a nemusím riešiť ani žovotné ani prevod mzdy.
Externa osoba zadarmo moze mat rozne provizie z roznych bank a nekona nestranne.
@patrike Práveže poznala som takú, ktorej som nemusela platiť a bola nestranná, len už túto prácu nerobí.
@anonym_087196 Príklad, nebude trvať na tom že dostanem v ČSOB 3 percentá, ale musím si uzatvoriť životné poistenie, preniesť tam mzdu a podobne. Ale mi dá na výber, že pôjdem povedzme do VUB, dostanem tam 3,3 percentá a nemusím riešiť ani žovotné ani prevod mzdy.
@janie7 Prenos mzdy je otazka 3 minut.
prvá hypotéka? 😀 on na tom netrvá, to sú podmienky bánk 🤷😀 banka ti dá 3,5 ale keď máš poistenie tak 3,29 🤷
prvá hypotéka? 😀 on na tom netrvá, to sú podmienky bánk 🤷😀 banka ti dá 3,5 ale keď máš poistenie tak 3,29 🤷
@zuzanka.zuzu Práveže vôbec nie prvá, už sme si preskákalí hocičím a bohužiaľ sme mali aj takýto negatívny zážitok. Zrejme by mala tá paní väčšiu províziu. No rada by som od niekoho dostala aj odpoveď, nie len rozbor mojej otázky.😉
@patrike Zrejme máš pravdu, že nakoniec bude najistejšie obiehať banky a rozhodnúť sa podľa informácíi od nich.
no bud s tym pomoze clovek z realitky, ak kupujes tymto sposobom, inak to vybavis sama. A ked tak, takeho ktoreho platis ty, co je pri hypoteke zbytocne. Inak ti ponuknu co je pre nich najlepsie. Zbehni do CSOB, SLSP, VUB, Tatra banky a vyber si co ti ponuknu
@patrike napriklad mne poradkyna vedela dat lepsiu ponuku ako co som ja dostala v konkretych bankach. Aj v tej istej.. Aj po dalsiu hypo pojdem k nej
My sme mali zo Swiss Life, Obehala banky, keďže sme boli veľmi špecificky prípad, vyhodnotila že to čo potrebujeme poskytujú 3 banky, do dvoch sme požiadali, a vybrali si tu s lepšími podmienkami. Je mi jedno koľko dostala províziu, ja som nemala čas ani energiu to riešiť. Jasne že ti ponukne iné produkty, to každý, ale do ničoho neplatí. Dala nám 4strany ponúk na poistenie domácnosti, vybrala som si sama.

@janie7 taky ktoreho zaplatis. Zadarmo bude vzdy reklama