icon

Kto mi upečie tortu?

andrejiik
6. aug 2025

Ahojte maminky.

Potrebujem tak na poslednu chvilku tortu na 2r na 30.8.. nikoho tu nepoznam, kto pecie. Vedeli by ste mi prosim poradit? Velmi pekne dakujem. Najlepsie BA ruzinov, ale moze byt aj z inych casti.

bg92
6. aug 2025

Na 30.8 nie je vobec na poslednu chvilu to budu mat volno este pomaly vsade. Rozpocet mas aky?

andrejiik
autor
6. aug 2025
@bg92

Na 30.8 nie je vobec na poslednu chvilu to budu mat volno este pomaly vsade. Rozpocet mas aky?

@bg92 tak potom super, som pocitala, ze kazdy na dva mesiace dorpedu minimalne vybookovany, hlavne teraz, ked je leto a dobolenky. Rozpocet nemam ziaden. Hlavne nech je chutna a pekna . Ani nejaku velku nechcem.

stanzi
6. aug 2025

Vikendove mlsanie, alebo Cupcake Roses...z oboch sme torty uz mali a boli vyborne

bg92
6. aug 2025

V ba je to dost draha zalezitost, prijatelne ceny ma floril a torty su dobre (pozri eshop maju pekne detske tematicke aj s cenami). Inak som mala rada presne vikendove mlsanie ale vraj sa pohorsili tak neviem :( ale mozes skusit. Okrem toho este napr fertucha.

radkaradix
7. aug 2025

moja svagrinka, byva v ruzinove a pecie uzasne domace torticky, cenovo tiež super, nájdete ju na FB/IG: Thesweet_est