icon

Kto mi upečie tortu v Bratislave?

askimbibi
2. apr 2021

Ahojte prosím Vás nenašla by sa tu pani s Ba čo by mi urobila pre syna tortu k 7 rockom na další piatok pripadne sobotu? Do max 40€. Prikladám foto.

Kto mi upečie tortu v Bratislave?Kto mi upečie tortu v Bratislave?Kto mi upečie tortu v Bratislave?
ghostsgirl
2. apr 2021

@askimbibi taketo torty do max 40 eur v BA? Vela stastia (to kebyze si sama skusis spravit, zistis, ze len za suroviny das viac)

askimbibi
autor
2. apr 2021

@ghostsgirl
Si predstavte, že každý rok mávam za 30€, ale pani je s Dunajskej luznej. Nemôžem cestovať.

betty_image
2. apr 2021

40 eur je smiešna suma aj mimo BA. To nepokrýva ani suroviny za takú tortu, nie to ešte prácu daného človeka.

elizabet173
2. apr 2021

@ghostsgirl
@betty_image ak má torta priemer 21 cm a plnku jednoduchú pudingovo - maslovú, tak sa do sumy so surovinami vojde určite, aj s energiami ale cukrárka potom tortu robí za nejakých 5-10 eur. No v prípade plnky mascarpone, parížskej šľahačky, pribináčikovej s ovocím je to fakt suma len za tie suroviny, lebo tá poťahová hmota je drahá. Ale určite by som sa hodiny nehrala vyrábaním figúrok za 5-10 eur...

elizabet173
2. apr 2021

@askimbibi pozri na stránku https://tortyodmamy.sme.sk/search/google, sú tam cukrárky rozdelené podľa krajov, možno sa ti pošťastí nájsť nejakú, ktorá je ešte na budúci týždeň voľná.

0silvia0
2. apr 2021

@askimbibi ja som videla aj v coop jednote ze predavaju detske torty. Sice neviem ake su, ja torty nejem, mne to nechuti, ale ak by si nezohnala, je tu aj tato moznost.

askimbibi
autor
2. apr 2021

@elizabet173 nie nechcem nič drahé úplne obycajnu ako všetky roky predtym maslo puding a banan ( nemusí byt). Figurky na sponge boba viem dodať. Minuli rok sme kupovali pingvi priemer 20cm v tescu za 15€ ( majú aj iné, ale mali chce vyslovene playko-tortu alebo spongeboba a to nemajú.)

askimbibi
autor
2. apr 2021

@elizabet173 ďakujem pozriem.

askimbibi
autor
2. apr 2021

@0silvia0 áno viem majú 20cm krásne aj chutne, mamine som kupovala nestala viac ako 20€, mne ide o motiv. Ale ďakujem pekne.

askimbibi
autor
2. apr 2021

@betty_image prosím pozrite si vyssie ktoré mi pani spravila za 30€ s Dunajskej luznej. Nebyť korony objednávam aj tento rok. Už minuli rok sme kúpili Marlenkovu tortu s pingvi motívom 20cm v tescu za 15€, majú krasne torty aj chuťovo super, len mali si pýta taký motív aký si pýta.

askimbibi
autor
2. apr 2021

@ghostsgirl ja kľudne dodám aj suroviny. 1kilo muky,1 kilo cukru, 1 liter mlieka, 10 vajec, kypriaci, vanilkovi cukor, dve kocky masla, 10 zlatych klasov. Toľko tam ani nejde. A zaplatím len za ten fondan ( Tesco výpredaj 1,99€ ) cca 5€ za elektriku či plyn a 10-15€ za robotu. A zarátajte si to znovu. Figúrky sa predávajú po 79 centov.

stefi_k
2. apr 2021

@askimbibi však si kup tortu v tescu a dozdob si ju podla seba, ked vieš kupit tak lacno aj ozdoby aj všetko potrebne. Za 10 - 15 eur sa neoplati špinit si kuchynu.

ghostsgirl
2. apr 2021

@askimbibi Tak to si nechcem ani predstavit, tie suroviny musia byt extra kvalitka

nikusiak9
5. apr 2021

@askimbibi mame kontakt. My budeme objednata

tamiiik
5. apr 2021

Ja osobne pecem torty ale veru, ako baby pisu vyssie, za taku cenu nie. A to sa dokonca neorientujem na torty potahovane hmotou a za 10-15e za robotu by sa mi to neoplatilo. Pri kvalitnych surovinach sa ozaj ta cena splha vyssie. Pani, ktora tie torty robi, ide velmi pod cenu. Co je ale samozrejme dobre pre vas 😉

askimbibi
autor
11. apr 2021
askimbibi
autor
11. apr 2021

@askimbibi 30€ v Ba. Na FB torty od Denisi.