Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Letoooo

    nikusiak9
    Správa bola zmenená    25. jún 2021    

    A vraj mimomaternicove tehotenstvo. Stalo ma to jeden vajcovod. Presviedcali ma ze je to tak aj ked som vedela ze nie. Potom tie prekvapene vyrazy ci by som si dieta chcela nechat ked aj po operacii stupalo hcg /ak by sa zjavilo/ vraj sa s takym este nestretli. A ci si uvedomujem rizika ze moje telo bolo v narkoze a tam operacia. Ano chcem si nechat. A tak moje mimomaternicove tehotenstvo dostalo meno Miška.

    Sesterská láska

    Psia laska je top

    Mamy nikdy nechodia na zachod same

    Ide sa tvorit 🙂

    #easywalker harvey 2 a dvojrocna dcerka :D

    nikusiak9
    14. mar 2019    Čítané 631x

    Prvé testovanie - Tommee Tippee výrobky

    Veľmi nás potešila správa, že sme boli vybratí na testovanie produktov Tommee Tippee. 

    Balík obsahoval :

    = Sunar Premium 2

    = Prístroj na prípravu dojčenského mlieka Tommee Tippee Perfect PrepTM

    = Dojčenská fľaška ANTI-COLIC Tommee Tippee Closer To Nature

    = Sklenená dojčenská fľaška Tommee Tippee Closer To Nature

    Sunar Premium 2

                Materskému mlieku sa nevyrovná nič. Ak nechcete alebo nemôžete dojčiť, tak dobrá správa pre vás je, že vaše dieťa prežije umelé mlieko bez ujmy. Pokiaľ ste vyskúšali laktačnú poradkyňu, nonstop prikladanie, cievkovacie a lyžičkové peklo, jedli ste senovku a smrdeli ako zmoknuté seno, viete, o čom píšem. Výber umelého mlieka je dôležitý, lebo bude nahrádzať dieťaťu to vaše. Preto by malo mať zloženie čo najviac podobné materskému mlieku a prídavné látky, ktoré bábätko potrebuje pre rast a vývoj.
                Zloženie dojčenského mlieka Sunar Premium 2 je inšpirované zložením materského mlieka. Zaisťuje prísun dôležitých minerálnych látok a vitamínov ako napr. A, C, D, ktoré prispievajú k rozvoju imunity, kyselina alfa-linolénová pre rozvoj mozgu a železo pre rozvoj poznávacích funkcií. Navyše mlieko skvele chutí. Vhodné ako súčast zmiešanej stravy pre deti od ukončeného 6 mesiaca. Keďže dcérka odmietla už 4 umelé mlieka, nemala som veľké očakávania ani od tohto. Stále má odsaté materské mlieko a antirefluxné umelé mlieko. Pokúsila som sa Sunar Premium zahustiť prápravkom na zahusťovanie materského mlieka. Keďže bežne nevypije plnú dávku, v jej prípade 140 ml umelého mlieka, ani v prípade tohto mlieka neprekvapila. Skúsila, a dalo sa povedať, že vypije, ale stále jej najviac chutí materské mlieko. (V jej prípade je to trošku náročné, keďže prvé dva mesiace pila jednu dávku aj hodinu až hodinu a pol, ďaľších šesť mesiacov pila mlieko iba v spánku. A teraz jedine, ak ju pri tom niečím zabávam.).

    Testovanie pokračovalo prístrojom na prípravu dojčenského mlieka.

                Pred prvým použitím je nutné spustiť čistenie. Kým mi spinkalo bábätko, pustila som sa do toho. Musím priznať, že celú dobu som čakala, že to umelé mlieko tam niekde nasypem a automaticky mi prístroj ponúkne už hotové zmiešané mlieko.

                Cieľom prístroja je, aby za minútku, až dve, ohrial vodu na optimálnu teplotu 37 stupňov. Je možné nastaviť množstvo vody od 120 ml po 330 ml. Jediný problém, ktorý sme objavili, je, že moje bábätko má rado mlieko zohriate na 39,5 stupňa, takže sme museli ešte mlieko priohrievať. Je to však veľmi nápomocné hlavne v prípade, ak sa bábätko zobudí v noci s veľkým plačom kvôli hladu a je potrebné mlieko zohriať čo najskôr, aby sa zabránilo jeho prípadnému prebudeniu.

    Ako posledné prišli na rad fľašky Tommee Tippee.

            Prvé mínus, ktoré sme objavili, boli cumle 0+, čo znamenalo píliš malý tok pre moju dcérku. Tak som zapojila aj manžela, aby zväčšil dierku na cumli. Jediné, čo bola ochotná z fľašky piť, bola voda. Zaujala nás jedinečná fľaša s teplomerom, ktorá zmení farbu pri vode nad 37 stupňov. Okrem iného boli fľaše antikolikové, čo je super pre novorodeniatka a cumlík, ktorý pripomína prsník.

    Testovanie výrobkov bolo pre nás veľmi príjemnou skúsenosťou, a sme radi, že sme boli vybratí práve na Tommee Tippee, kedže pár ich výrobkov doma už máme (fľašku a kôš na plienky). 

    Ďakujeme Modrý koník a Tommee Tippeee.

    Výrobky budeme odporúčať aj svojim známym a určite u nás nezapadnú prachom.