Kto robí sono prsníkov v Gynsane po MUDr Feriancovej?
Ahojte,neviete prosím,meno doktorky , ktorá robí sono prsníkov v Gynsane po odchode MUDr Feriancovej?
@rybka143 teraz ma vyšetrovala Pšenková, ale tie prsníky som si nedala, nakoľko chodím každý rok na mamo, a keď sa tam niečo nezdá, tak mi robia aj sono
@raszuz Ďakujem pekne za odpoveď,tak asi v Gynsane robí sono prsníkov dr.Pšenková,sestrička mi len povedala,že sa môžem aj u nich objednať ,tak preto som sa pýtala či tam je nejaká dobrá doktorka.
@raszuz Ďakujem pekne za odpoveď,tak asi v Gynsane robí sono prsníkov dr.Pšenková,sestrička mi len povedala,že sa môžem aj u nich objednať ,tak preto som sa pýtala či tam je nejaká dobrá doktorka.
@rybka143 je tam viac Dr., ale neviem, či sa na prsníky zameriava iba Dr. Pšenková. Ja som chodila k prof. Feriancovi, ten mi prsníky vyšetroval iba raz, aj to ešte, keď bol v Gynaexe. Potom som začala už chodiť na mamo, tak už nie. Keď odišiel a potrebovala som gyn. preventívku, tak ma dali k Dr. Pšenkovej a tá sa pýtala aj v rámci toho pýtala aj na to, či mi pozrie aj prsia.
Ďakujem ,chodím tam k MUDr Križkovi,viem,že tam je viac doktorov,len sestrička mi hovorila,že nejaká doktorka u nich robí ísť prsníkov,ale ,že sa môžem objednať hocikde
@rybka143 Sono robi MUDr. Dana Martinková. Uz druhý rok mi robi sono ona, dr Feriancova neviem kedy a ci sa vrati

Mňa sa rovno pani doktorka, ktorá mi robila preventívku, či mi vyšetrí aj prsníky