icon

Ktorá pôrodnica v Bratislave je teraz najlepšia?

9. jan 2022
barus26
9. jan 2022

porovnať neviem, ale ja som bola na Kramároch veľmi spokojná

dudos
9. jan 2022

Pred dvoma týždňami som rodila na Kramároch. Odtiekla mi voda na štedrý deň podvečer. Personál bol vždy k dispozícii aj keď bol veľký sviatok. Z mojej strany maximálna spokojnosť. Prirodzený pôrod bez epidurálu, nestihli dať. Všetko so mnou prebrali a komunikovali. Od čakania na pôrod, pôrod samotný a po pôrode. Veľmi milý a ústretový personál. Ležala som na 2 lôžkovom nadštandarde, teraz ak nie si COVID rodička ideš priamo na nadštandard.
Naozaj som bola milo prekvapená prístupom a všetkým.
6 rokov dozadu som rodila na Antolskej. Nikdy viac. Pôrod fajn, zaplatila som si pôrodníka a nadštandardný box, to bolo fajn. No starostlivosť po pôrode hrúza. No je to už 6 rokov. Mohlo sa veľa zmeniť.

lenkapap
9. jan 2022

@barus26 je tu o tom vela tem...kazda zena ti napise iny nazor, za mna top antolska, rodila som v juni 2021, cez predporodnu pripravu po porod az po oddelenie. sto rodiciek, sto chuti 🙂 zalezi ci mas nejake pridruzene diagnozy, ci hrozi predcasny porod. atd.

emalka
9. jan 2022

Tazko povedat. Nerodila som este v ziadnej, az o par tyzdnov, ale kazda ma svoje pre a proti.
- Na Kramaroch su dva ustavy (kardio a detske choroby), kde sa okamzite vedia postarat ak nastane nejaky problem. Teraz sa tam vraj dost vymenil kader a je tam vela mladych lekarov ktori su velmi otvoreni vyjst rodicke v ustrety.
- Antolska je vraj najlepsia v starostlivosti o predcasniatka.
- Ruzinov je otvoreny prirodzenym porodom (aj KP). Maju tam Zahumenskeho, ktory to tam dost tlaci dopredu. Casto je tam plnka a posielaju inde.

Ked si prechadzam skupinky tychto porodnic ci uz tu alebo na facebooku, tak mi vychadzaju velmi porovnatelne. Vacsina sa ale zhoduje, ze zatial co porodnica je fajn, pre novorodenecke a sestonedelie to uz neplati 😒

barus26
9. jan 2022

@emalka na Kramároch som bola spokojná aj na sestonedeli aj s personálnom z novorodeneckeho

zoeeoz
9. jan 2022

Ja som bola spokojná s ruzinovom, aj pôrod aj starostlivosť na 600 nedeli a aj s novorodeneckym

laylitta
10. jan 2022

Ja som pred pôrodom robila prieskum. Bola som aj na prednáške k vybere pôrodnic. Na antolskej čakaj, zs najskôr to urobia sekciu. A najlepšie mne z toho vyšli kramare, najlepšie recenzie som tam počula. Nepočula som ani jednu zatiaľ zlu na kramare. Na antolskej ma tehotnú v 6.mes nechali odpadnut na centrálnom prijme po 3h. Som sa ich pytala,ci takto sa zachovajú, aj keď rodiť budem.... Lebo som tam mala v tom čase v plane rodiť. Nakoniec som sa rozhodla pre Koch, ale v prípade predčasného pôrodu by som šla na Kramare

mari_ka
Autor odpoveď zmazal