Ktoré nákupné centrum v Bratislave odporúčate?
ahojte nezijem na Slovensku a chystam sa do Bratislavy , vzd som si tam najradsej obehala Aupark a Euroveu lebo napr v Auparku je zara a v eurovei nie , a preto sa pytam ak mam ist do len jedneho v BA ( aj okrem tychto dvoch) ktory je podla vas taky naj ?
podla mna sa to neda jednoznacne urcit.
pre mna je to OC Nivy a Avion - neviem napisat iba jedno nakupne centrum.
Pokial by malo byt rozhodovacim faktorom uroven sluzieb (jedenie), bez rozmyslania pisem OC Nivy
Za mňa Nivy, je tam Zara aj Zara Home, Reserved, Mango, Lindex, Massimo Dutti, Stradivarius aj Mohito... slabšie je to tam s obuvou.
Eurovea je slabá, tam nie je dokopy už nič.
@a_alexandra_a kebyze je na Nivach aj HM, tak je moja volba jasna tiez 😀
Za mna Aupark a Eurovea hrozna slabota
Keby uz tak Nivy
dakujem ! aj Nivy som rozmyslala koli zara home . A este mam prosim otazku neviete v ktorej Zare maju ski kolekciu ?
Este Avion je fajn
Do Eurovei chodia ľudia kvôli Decathlonu. Ja mám rada Aupark, lebo nie je príliš veľký. Ďalej mám rada aj BoryMall. Inde chodím len príležitostne.
@uhnakova Podľa mňa do Eurovei chodia ľudia kvôli Primarku
v kazdej Zare maju teraz Ski kolekciu
pre mna je ale najvacsim tahakom na Nivach OYSHO
@a_alexandra_a podla mna tam chodia ludia len kvoli promenade/restauracie a kinu 😀
a parkujuvtam, ked idu do stareho mesta
Ja by som povedala že čo sa obchodov týka, tak Nivy a Avion
Aupark sa rozširoval kvôli Zara predajni, majú tam novootvorenú vlajkovú predajňu - najväčšia v strednej Európe. Nivy za mňa hrozný shopping, detto Bory, nesympatické, nelogické. V Eurovea máš Primark a Decatlon, ak je to tvoj štýl. Peek&Cloppenburg je najlepší asi Aupark a potom Avion. Za mňa na nákupy ani jeden BA shopping, Eurovea na posedenie vonku mimo víkendu.
@a_alexandra_a celé roky bola Eurovea nonstop plná a Primark tam nebol.
Vcera som po dlhsom case bola v Auparku a zdal sa mi celkom fajn. Inak mam rada Nivy a Avion.
Za mňa Nivy a Avion.
Ja chodím Avion, nivy, Eurovea
Ak kvôli Zare, tak Aupark a Nivy.Ked kvôli promenáde, jedlu Eurovea
najvacsi vyber obchodov zamna nivy, ale rada chodim aj do auparku
A tak si vyber🤣 ja ako domaca nemam rada ziadny obchodak. Ked je to fakt nutne, lebo dcera potrebuje doplnit satnik a to je na pol dna, volime Aupark alebo Nivy. Euroveu z duse neznasam, pocitovo. Keby tam nebola eobuv (modivo), nevleziem tam vobec. Aupark mam napeso, idealne a organizacia obchodov hovori v jeho prospech. Nivy maju super food court, cize ak to je nadlho a cez vikend, vyhravaju Nivy (nevarim a najeme sa tam), ale zeby som bola nadsena....eee. Bory nikdy - tam sa uplne stracam, nieco ako Eurovea. Avion....najvacsia moja vyhrada je, ze cez vikend je absolutne obliehane, korzuju tam ludia v prudoch, obchody skor poloprazdne. V tyzdni sa u nas kvoli dvojfazovym treningom dcery neda ist na doplnanie/obmenu satnika, tak najradsej volime Aupark a ked sme ovesane ako 🎄, za par minut nas chlapi pridu odpratat domov
Mňa by zaujímalo čo sa vám páči na Avione. Z väších nákupných centier má horší food court už len Bory Mall. Naviac je Avion zbytočne veľký na to, že tam nič nie je. Ďalej má len jedno poschodie a nie je do kruhu, takže sa nabeháte od jedného konca k druhému. Jedinou výhodou pre niekoho môže byť blízka Ikea.
Nivy a Avion moje naj

Ja by som zvolila Aupark