Ktorý gynekológ v Bratislave rieši problémy s otehotnením?
Ahojte, prosim o radu, kto ma alebo pozna dobreho gyn v Bratislave a okoli. Ale naozaj takeho, co aj riesi problemy.
Dakujem
Gyncentrum v petrzalke, mna osobne po 2 MA a naslednych 8 rokoch snazenir kazdy lelar odbijal, tu na MK som nasla odpprucanie a gyncentrum ja chodim k Redechovi. A do 3 mesiacov od prestupu k nemu som ostala tehotna, momentalne uz 33 tyzden. Plati sa tam ale nie je to az take strasne, ludsky a uzasny pristup aky som nikde nezazila. Za mna top.
Skus gyneax na záhradníckej
@sinduss Gyncentrum, Mudr.Janek
Dalibor Predajna vo vrakuni 😊 len neviem ci berie aj nove
@sinduss už asi viem ze si potratila, len vieš on a to nemôže je to proste príroda, ja som tiež potratila v 8tt a potom druhýkrát som otehotnela a uz mi predpísal duphaston a podarilo sa a donosila som.
Treba len sa rovno supnut na pn ak sa bojíš donosenia ja som tak pri druhom otehu urobila
@shebamex pre mna najlepsi gynekolog uz cca 15 rokov.🙂
MUDr. Michaela Grossová z ISCARE BA je vynikajúca lekárka a odborníčka. Pristupuje k pacientom individuálne a reálne rieši problémy tak, aby z toho bola úspešná a zdravá gravidita. Nám neskutočne pomohla a to mám veľmi nepriaznivú diagnózu. Následkom endometriózy už nemám žiadne vlastné vajíčka. Máme teda darované a dnes som 11 dní po druhom vklade a mám dve čiarky na teste. Je to len zásluha doktorky. Po prvom neúspešnom vklade pátrala po príčinách, nasadila ešte doplňujúcu liečbu a sama povedala, že tento vklad už vyjde a mala pravdu
@sinduss Alebo Ferticent v Ruzinove, dvaja lekari odtial robia aj na Antolskej. Robia asistovanu reprodukciu, chodila som okolo ich ordinacie na oddelenie, mali vzdy plnu cakaren tehuliek. Kamoska u nich otehotnela na 1x, jej manzel mal problemy s plodnostou.

@sinduss MUDr. Grossová Michaela.. má.aj ordináciu v Dúbravke a robí aj v ISCAR