Ktorý je najlepší pánsky klub v Bratislave?
Započula som manželovo kamaráta debatu a myslím ze ma ten moj podvádza týmto spôsobom. Vedeli by ste mi prosim poradiť ?
Ved si pozri na google recenzie. Ale vsetky maju katastrofalne. Zeny asi tazko budu vediet kedze tie kluby su urcene muzskym navstevnikom.
@anonym_dd583c Že google recenzie 😀 A to akože čo tam bude napísané 😀
@anonym_0b514a ked ta to zaujima si ich vyhladaj a uvidis co tam je napisane.
Neviem mam sa muza spytat, ci nahodou nevie? Alebo odkial by som to ja ako zena mala vediet?
@anonym_0b514a Maju normalne bordely recenzie. Čo je na tom zvláštne?
Neviem mam sa muza spytat, ci nahodou nevie? Alebo odkial by som to ja ako zena mala vediet?
@123abc123abc123
@anonym_e810e0 som žena a o jednom viem, funguje už od čias ked som chodila na strednú a to je už fakt dávno. Ked je Tvoj muž zazobaný, v strednom veku, tak takých vídam ráno ked čakám na trojejbus
https://www.royalnightclub.sk/contact.html
@123abc123abc123 Prachatí chlapi, ale naozaj prachatí, majú členstvo v Penati klube. Tam si vodia milenky a môžu tam byť celý deň. Nie je to bordel, ale pelecháreň pre bohatých.
@123abc123abc123 Prachatí chlapi, ale naozaj prachatí, majú členstvo v Penati klube. Tam si vodia milenky a môžu tam byť celý deň. Nie je to bordel, ale pelecháreň pre bohatých.
@anonym_fb4823 A to odkial vieš? Tam chodíš tiež? 😀
@anonym_fb4823 A to odkial vieš? Tam chodíš tiež? 😀
@anonym_0b514 ja som bola v tych Penati priestoroch a ozaj luxus, bola som tam len v konferencke a museli sme pri vstupe na parkovisko povedat, kto nas pozval, strazene, zrejme len VIP clenovia

Ved si pozri na google recenzie. Ale vsetky maju katastrofalne. Zeny asi tazko budu vediet kedze tie kluby su urcene muzskym navstevnikom.