Ktorý salón na predĺženie vlasov v Bratislave odporúčate?
Ahojte baby, ktorý salón alebo kaderníčku odporúčate ? Z hľadiska ceny , kvality, individuálneho prístupu ku každému typu vlasov ? 🙂 zaujímajú ma aj ceny za prepojky a prípadne aj trvanie práce , mám malé dieťa takže ísť ku kaderníčke na celý deň je nemožné :D
sydneyangel.sk
Ahoj,ja prelzujem vlasy mikrokapsulovou metódou. Bohužiaľ táto metóda je naozaj na celý deň. Prepojky dokonca robím ja osobne takým štýlom že vlasy odpojim(hodina a pól) a pár dni treba počkať kým vlasy prerobim na ďalší nadpoj. Ten trvá v závislosti od toho koľko prameňov je potrebné pre teba. Ja na prepojke sedím aj 6hodin. Potom sú tu tapein pásky ktoré ja osobne nerobím ešte. Trvá to cca hodinu a pól. Ale za mňa je to vidieť keď si chceš urobiť iný účes ako nosis zvyčajne. Každé vlasy sú individuálne ,tak ako aj každá klientka preto je najlepšie toto riešiť na osobnej konzultácii. A ešte vlasy. Vlasy sú ďalšia vec ktorú treba riešiť a investovať do nich,lebo lacné vlasy po čase pelichaju v dĺžkach . Ak by si mala ešte nejaké otázky kľudne sa pýtaj
Tieto dve metódy sú za mňa také najšetrnejšie .

@rebekabeka14