icon

Kúpa bytu v Ružinove

stani8623
12. aug 2023

Ahoj mamicky,chceme kupit 3-izb.byt v Ruzinove v starsej uz zabyvanej budove. Prosim vas,ake mate skusenosti.Ako sa tam byva? Dobre stavby,zle stavby.Ocenim kazdu info.Nazor.dakujem

olimuc
12. aug 2023

Ruzinov je velikansky, mas tam 500 bytov a okolie mileticky az po Vrakunu … skus zadefinovat kde presne … okolie autobuska, 500 bytov, Dulak je fajn Teraz budu nove byty v Cvernovke … tie stare neviem … aspon u nas sa majitelia davno nemenili… ak niekto zomrel prisli vnucata, alebo niekto, koho rodicia byvali na inom cisle … inzeraty v Style kupim byt aj s exekuciou za cash su stale a ked niekto zomrie, za par dni je v schranke xy vizitiek … asi tak

stani8623
autor
12. aug 2023

@stani8623 v zabyvanej novostavbe

stani8623
autor
12. aug 2023

napr.Edenpark,Perla Ruzinova,Nubu,Travniky atd

liz_lemon
Autor odpoveď zmazal
petamich
12. aug 2023

byvame v zabyvanej "novostavbe" (10 rocna bytovka) - Travniky (cca. uprostred tych lokalit co si uviedla) a my sme tu spokojni, vsade je to blizko, ihrisko za kazdou bytovkou, moznosti sportovania, na hradzu blizko...az ma mrzi, ze musime riesit vacsi byt a v tejto lokalite nie je nic co by sa nam pozdavalo 🙂 ale mozno motyka vystreli, ked to bude aktualne

stani8623
autor
12. aug 2023

@liz_lemon zabyvana je taka,kde uz niekto byval,novostavba je do 10 rokov,ale ratam 10-20rocna

stani8623
autor
12. aug 2023

@petamich predavate byt? tak ideme pozerat ten vas 🙂
@petamich a stavba bytovky je ok? neboli problemy,zatekanie,praskanie,plesne,alebo cosi?

stani8623
autor
12. aug 2023

@liz_lemon su napisane vyssie

petamich
12. aug 2023

@stani8623 nepredavame 🙂 my mame "iba" 2-izbak a po dietati potrebujeme vacsi, tento si ale nechavame, vies co tato nasa stavba ma svoje muchy ako vacsina stavieb poslednych rokov - zateka do garaze, pri tych velkych dazdoch co boli nedavno des, na chodbe su popukane steny a nemame tu pivnice (co aktualne vnimam ako najvacsie minus ale tak to nema vacsina), kazdopadne byva sa tu dobre, nijake vyrazne problemy tu nemame okrem toho, co som spomenula a v case, ked to manzel kupoval to bola dobra kupa a stale je ale aktualne tu nik nic nepredava, len teda my sme kus od ruzinovskej nemocnice a niekomu by mohli vadit sanitky a hluk z Prievozskej ale tak Novy Ruzinov ma vlak a Slovnaft, Nupu vlak a priemyselnu zonu, ...kazda ma nieco

my sme teraz boli pozerat okolite ale novo-stavby a teda aj to nic moc 🙂 viem, ze aktualne su na predaj dva 3-izbove byty v Retre ale tam by som ja osobne nesla

petamich
12. aug 2023

kazdopadne ja osobne ti Ruzinov odporucam vsetkymi desiatimi, nam sa tu velmi dobre byva - my sme kus od Strkovca, obiehame casto ihriska, okolite parky A. Hlinku, Ostredky, chodime na bicykel na hradzu, do Petrzalky blizko, do mesta blizko, do roboty to mame blizko, robime na Racku, muz chdi bicyklom ale tak kazdy ma nejake preferencie a nedavno tu bola debata na temu byvanie v Ruzinove a viaceri pisali, ze nie, ja zas nechcem ist odtialto

inak teraz sa tu relativne casto uvolnuju 3-i byty ale v tych starsich bytovkach, kedze (vyznie to morbidne) ty prvi majitelia zial odchadzaju/zomieraju a deti to predavaju ale tak to si nepisala, ze take by ste chceli

liz_lemon
12. aug 2023

@stani8623 prepac, mne sa ten tvoj prispevok, kde si konkretizovala lokalitu zobrazil az teraz

stani8623
autor
12. aug 2023

@petamich my mame Ruzinov radi,ale bojime sa,ze doplatime na zlu statiku alebo cosi,kto vie,ako je to stavane.

zoeeoz
13. aug 2023

@stani8623 :D a v inych lokalitach je dobra statika ci ako?..pridaj sa do "sukromnych" skupin na FB danych domov o ktore mas zaujem a precitaj si problemy co riesia

stani8623
autor
14. aug 2023

@zoeeoz ano dakujem,to sme uz skusili

milanemila
14. aug 2023

V ruzinove sa byva fajn, ja odporucam napriklad Retro, alebo je tu viacero aj starsich tehlovych nizkych bytoviek a aj ked su starsie, tak tiez sa v nich byva dobre. Od perly ruzinova by som odhovorila kazdeho znameho 🙈 odhliadnuc od toho, ze je to postavene na krizovatke, tal ta stavba nie je kvalitna.

vanilkovazmrzka
15. aug 2023

Ruzinov je vychyteny, oblubeny, nie lacny. Byva sa tam dobre, takze ten zaujem je pochopitelny. Aj stare panelaky su v dobrom stave povacsine, zateplene, udrziavane. Vo vrakuni a podunajskych treba zvazit, ktoru lokalitu, lebo su tam aj take problemove, co zistis podla cien bytov :D

vanilkovazmrzka
15. aug 2023

@stani8623 eh co je zla statika? 😅 budovy so zlou statikou by asi najskor po par rokoch uz nestali. A nezda sa mi, ze by tu zrovna byvali zemetrasenia.