Kvalitné základné školy s materskými v Podunajských Biskupiciach
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť nejakú fakt dobrú základnú školu s materskou školou v Podunajských? Poprípade, aby ZŠ bola blízko MŠ. Ďakujem
preco hladas ZS s MS? taka moznost tam vobec nie je
@lucka713 Ak chceš vyslovene ZŠ spojenú s MŠ, tak viem len o Galileo school. Súkromná a nie lacná.
So škôlkami tu inak problém nie je, rodičia si prevažne pochvaľujú. Ale so ZŠ to je už horšie. V mestskej časti sú 3, z toho Podzáhradná je taký normál a ostatné 2 sú nič moc. Pokiaľ nechceš súkromnú, tak odporúčam poobzerať sa vo Vrakuni, kde sú všetky 3 školy na lepšej úrovni ako v PB.
Treba zvážiť aj to, či máš páky dostať dieťa tam, kam ty budeš chcieť. Kto nemá, ide podľa spádovej príslušnosti alebo šťastia.
@lucka713 Ak chceš vyslovene ZŠ spojenú s MŠ, tak viem len o Galileo school. Súkromná a nie lacná.
So škôlkami tu inak problém nie je, rodičia si prevažne pochvaľujú. Ale so ZŠ to je už horšie. V mestskej časti sú 3, z toho Podzáhradná je taký normál a ostatné 2 sú nič moc. Pokiaľ nechceš súkromnú, tak odporúčam poobzerať sa vo Vrakuni, kde sú všetky 3 školy na lepšej úrovni ako v PB.
Treba zvážiť aj to, či máš páky dostať dieťa tam, kam ty budeš chcieť. Kto nemá, ide podľa spádovej príslušnosti alebo šťastia.
@unseulbut Ďakujem🙂 snáď nájdem pre deti dobrú školu a škôlku 🙂 na spojenú Zš s Mš som sa pýtala preto, pretože mám dve deti, kde z toho jedno bude prváčik a druhé ešte pôjde do škôlky, tak aby som ich nemusela dovážať z jednej strany na druhú, ale ak to bude potrebné ,nemám s tým problém
@unseulbut Ďakujem🙂 snáď nájdem pre deti dobrú školu a škôlku 🙂 na spojenú Zš s Mš som sa pýtala preto, pretože mám dve deti, kde z toho jedno bude prváčik a druhé ešte pôjde do škôlky, tak aby som ich nemusela dovážať z jednej strany na druhú, ale ak to bude potrebné ,nemám s tým problém
@lucka713 orpodrucam skusit ZS Rajcianska alebo ZS Zeleznicna vo Vrakuni. Nie tak daleko od nich su aj skolky. Aj jedine Biskupice, tak potom Podzahradna.
Otazka je co je pre teba kvalitna skolka a skola? Co ocakavas? Pozri si porovnania skol na ineco, mozno ti to pomoze sa rozhodnut a samozrejme ako bolo uz spomenute, mino spadova skolka ani skola nemusi dieta prijat.
@lucka713 jedine Galileo. Ale trochu drahšie.

V Biskupiciach toho veľmi na vyber nemáš . Pokial len v tejto mestskej časti , tak jedine ZŠ Podzahradná- čo ale tiež nie je žiadna sláva a hneď kúsok odtiaľ máš MŠ Linzbothovu