icon

Kvalitné základné školy s materskými v Podunajských Biskupiciach

lucka713
18. dec 2025

Zdravím, vedeli by ste mi poradiť nejakú fakt dobrú základnú školu s materskou školou v Podunajských? Poprípade, aby ZŠ bola blízko MŠ. Ďakujem

lenka.25
18. dec 2025

V Biskupiciach toho veľmi na vyber nemáš . Pokial len v tejto mestskej časti , tak jedine ZŠ Podzahradná- čo ale tiež nie je žiadna sláva a hneď kúsok odtiaľ máš MŠ Linzbothovu

anonym_44133d
19. dec 2025

preco hladas ZS s MS? taka moznost tam vobec nie je

unseulbut
19. dec 2025

@lucka713 Ak chceš vyslovene ZŠ spojenú s MŠ, tak viem len o Galileo school. Súkromná a nie lacná.
So škôlkami tu inak problém nie je, rodičia si prevažne pochvaľujú. Ale so ZŠ to je už horšie. V mestskej časti sú 3, z toho Podzáhradná je taký normál a ostatné 2 sú nič moc. Pokiaľ nechceš súkromnú, tak odporúčam poobzerať sa vo Vrakuni, kde sú všetky 3 školy na lepšej úrovni ako v PB.
Treba zvážiť aj to, či máš páky dostať dieťa tam, kam ty budeš chcieť. Kto nemá, ide podľa spádovej príslušnosti alebo šťastia.

lucka713
autor
19. dec 2025
@unseulbut

@lucka713 Ak chceš vyslovene ZŠ spojenú s MŠ, tak viem len o Galileo school. Súkromná a nie lacná.
So škôlkami tu inak problém nie je, rodičia si prevažne pochvaľujú. Ale so ZŠ to je už horšie. V mestskej časti sú 3, z toho Podzáhradná je taký normál a ostatné 2 sú nič moc. Pokiaľ nechceš súkromnú, tak odporúčam poobzerať sa vo Vrakuni, kde sú všetky 3 školy na lepšej úrovni ako v PB.
Treba zvážiť aj to, či máš páky dostať dieťa tam, kam ty budeš chcieť. Kto nemá, ide podľa spádovej príslušnosti alebo šťastia.

@unseulbut Ďakujem🙂 snáď nájdem pre deti dobrú školu a škôlku 🙂 na spojenú Zš s Mš som sa pýtala preto, pretože mám dve deti, kde z toho jedno bude prváčik a druhé ešte pôjde do škôlky, tak aby som ich nemusela dovážať z jednej strany na druhú, ale ak to bude potrebné ,nemám s tým problém

vikusjk
Dnes o 11:37
@lucka713

@unseulbut Ďakujem🙂 snáď nájdem pre deti dobrú školu a škôlku 🙂 na spojenú Zš s Mš som sa pýtala preto, pretože mám dve deti, kde z toho jedno bude prváčik a druhé ešte pôjde do škôlky, tak aby som ich nemusela dovážať z jednej strany na druhú, ale ak to bude potrebné ,nemám s tým problém

@lucka713 orpodrucam skusit ZS Rajcianska alebo ZS Zeleznicna vo Vrakuni. Nie tak daleko od nich su aj skolky. Aj jedine Biskupice, tak potom Podzahradna.

stormie
Dnes o 11:51

Otazka je co je pre teba kvalitna skolka a skola? Co ocakavas? Pozri si porovnania skol na ineco, mozno ti to pomoze sa rozhodnut a samozrejme ako bolo uz spomenute, mino spadova skolka ani skola nemusi dieta prijat.

janamoto78
Dnes o 18:29

@lucka713 jedine Galileo. Ale trochu drahšie.