icon

Lacná a chutná reštaurácia v Bratislave

jovka
1. dec 2022

Zdravim, mame urobiť posedenie,sme 8 chceme niečo v meste,nemusí byť poshy skôr uvoľnenie,dobre jedlo a ceny,a hlavne môžme dôjsť až po 21.30 viete mi nieco odporučiť.diky moc

dilino
1. dec 2022

Ktorá reštaurácia varí jedlo po 21:30.Ešte som o tom nepočula. Pre 8 ľudí bude variť jedlo. Pri cenách energii, surovín, by sa im pre 8 ľudí neoplatilo nič robiť. Vždy v reštaurácii je tak že jedlo už pred záverečnou pol hodinu nerobia. To znamená že ked zatvárajú reštauráciu o 22:00 variť pre 8 ľudí určite nebudú to by sa im neoplatilo. Neviem kde je reštaurácia otvorená aspoň do pol noci a o 21:30 by sa prišiel niekto najesť.

jovka
autor
1. dec 2022

@dilino ďakujem za žiadnu odpoved🙂

dilino
1. dec 2022

@jovka a čo chceš poradiť čo si myslíš ktorá reštaurácia vám uvarí o 21:30.Ved ked si z BA tak čo TI nepíšu že v ktorej reštaurácii. Otoč si situáciu TY si majiteľka reštaurácie a niekto TI príde o 21:30 s tým že zatváraš o 22:00 že chcú jesť a sú 8 ľudia. Povieš dobré a pripravíš im jedlo. No to pochybujem. Nevie aká reštaurácia kde varia že je otvorená po 22:00.Ked si BA tak si nájdi.

danielinaa
1. dec 2022

O 21:30 ?To môžeš akurát do McDonaldu. Nikde na SK v ziadnej restike nevaria o 21:30. To už je záverečná. Ty žiješ v bubline?

jovka
autor
1. dec 2022

@dilino
@danielinaa pozrite ak sú otvorené nejaké podniky puby bistra do polnoci či do jednej môžu variť aj neskôr,nechcela som googlit pýtam sa tu,pokiaľ nič nepoznáte nemusíte sa zapájať,dik✌️

gejb
1. dec 2022

@jovka dlho do noci varia v reštaurácii 44 na Vajnorskej, a je lacnejšia. bola som tam ale velmi dávno tak neviem či aj dobre. Alebo sa skus spytat dokedy varia v pivárni Alžbetka, jedlo výborne, ceny primerané.

ella2015
1. dec 2022

@jovka Fabrika Pub v hoteli Loft varí do 23,00 ale lacno v dnešnej dobe veľmi nie, ale chutne určite

jovka
autor
1. dec 2022

@ella2015
@gejb dik za info, pozriem , to je tak keď ma byť spoločne firemné posedenie a robíte do 21.😵‍💫

gejb
1. dec 2022

@dilino ak nieste z BA alebo neviete odpovedať na otázku tak nerozumiem prečo do autorky skačete. Na veľa miestach sa viete najesť aj o 21.30.

dilino
1. dec 2022

@gejb hej jasné pre nich navaria pre 8.Hľadala reštauráciu píšu jej tam aj iné názor že nikde pomaly sa nedá najesť v reštaurácii o takej a vy práve mňa komentujete načo je to dobré. Dlho do noci varia v reštaurácii to možno bolo kedy si ale ked je po 22:00 v dnešnej dobe drahých energii.

gejb
1. dec 2022

@dilino áno, lebo ste dali až dva siahodlhe príspevky o tom akú nesplnitelnu predstavu ma autorka. Predpokladám teda, ze v Bratislave žijete a mate prehľad .

nafka0483
1. dec 2022

@dilino Zaujimave, ze v BA je s tym problem ale v KE nie.
Tiez nechapem ten siahodlhy prispevok o tom aky problem je varit pre 8 o 21:30 ked sa o 22 zatvara. Asi si nepojdu sadnut na polhodku ale niekam kde je otvorene dlhsie a tym padom aj kuchyna funguje dlhsie.

jovka
autor
1. dec 2022

@dilino asi tak.. nerozumiem načo reagujete, kocky mi odporučili a už som aj našla ďalšie dva podniky kde varia do 23.🙂 Takže vďaka vám a vám podobným straca fórum zmysel lebo namiesto odpovede či ničoho keď neviete ,píšete nezmyselne romány kde žijem a podobne ✌️

gertrudaosem
2. dec 2022

@jovka odpoveď bola že asi nenájdeš takú reštauráciu

A ono je pekné že niekde sú otvorení do 23 len aby ste to aj stihli šup šup nahádzať do seba a utekať... Tipujem že asi o 21:30 vás nebudú čakať s hotovým jedlom. A ono aj keď sú otvorení do 23 nemusia variť do 22:30 napr.

nafka0483
2. dec 2022

@gertrudaosem Ale nasla ;)
A pise ze tam VARIA do 23, nie ze su do 23 otvoreni 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

A ano predstav si ze sa da objednat jedlo tak ze ho 21:30 budu servirovat hned ked pridu...

Moje nervy, poradit nie je co ale rypar dokola ze nanajdes, nenavaria, to hej 🤦‍♀️

gertrudaosem
2. dec 2022

@nafka0483 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ moje nervy 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

jovka
autor
2. dec 2022

@gertrudaosem pre niekoho kto by chcel ísť von a nemyslitelns jest po 21. Irish,fabrika,beer pub Gorkého,klubovna..ďakujem pekne za zmysluplný príspevok✌️🍀