icon

Lacná cukráreň na mini tortu pre bábätko v Bratislave

29. apr 2025
terezkaarthuramax
29. apr 2025

To ale nebude z kvalitnych surovin.

janetinka27
29. apr 2025

lacne torty a zakusky sa jest nedaju, bez chuti a z umeleho tuku, pravidelne take vyhadzujem, svokrovci chodia do cukrarne vo vedlajsej dedine a objednavaju odtial na oslavy, nechapem, ze ta cukraren este zije

gejb
30. apr 2025

Dlho som hľadala a takú nenájdeš.
Musíš si vybrať len jedno z uvedenych:
- lacnú
-dobrú
- Pre babatko.

autor
30. apr 2025

Ja som to skôr chcela iba na tu fotku než na zjedenie. Preto by som zvolila lacnejšiu. Fakt že mini tortičku

gejb
Autor odpoveď zmazal
cacianka
30. apr 2025

Kvôli fotke môžeš vyrobiť fejkovú, ozdobiť ako chces.
Alebo pozri v Tescu, mávajú také všeobecné, alebo v nejakej cukrárni by mohli mať ako vzorky na ukážku z polystyrénu

mischy00
30. apr 2025

To kúpiš aj tie mrazené v obchodoch, keď iba na fotku.

jesenzima
30. apr 2025

Urob sama, ozdob sama. O to väčšiu hodnotu bude mať aj spomienka aj fotka, ze si ako mama si urobila tortu svojmu dieťaťu .. ja mojim robím od prvých narodenín. Síce nie sú ako z katalógu, alebo ako z fotiek zo soc.sieti, ale sú z lásky a pre radosť. A deti sa vždy potešia, a ešte ju môžu aj zjesť 😀

cacianka
30. apr 2025
@jesenzima

Urob sama, ozdob sama. O to väčšiu hodnotu bude mať aj spomienka aj fotka, ze si ako mama si urobila tortu svojmu dieťaťu .. ja mojim robím od prvých narodenín. Síce nie sú ako z katalógu, alebo ako z fotiek zo soc.sieti, ale sú z lásky a pre radosť. A deti sa vždy potešia, a ešte ju môžu aj zjesť 😀

@jesenzima veru, stačí aj kúpený piškótový korpus, jednoduchý krém z maskarpone, lentilky, posýpka farebná alebo kvietky, sviečka

evinqua
30. apr 2025

No v Bille a pod retazcoch apr. predávajú marlenku zdobenu detským motívom /25€?/alebo také mini torty viacerých príchutí /15€?/ vbehni do obchodu a určite nájdeš niečo

zuzike123
30. apr 2025

Cukraren Arriba vyraba aj minitorty.

simka1906
30. apr 2025
@evinqua

No v Bille a pod retazcoch apr. predávajú marlenku zdobenu detským motívom /25€?/alebo také mini torty viacerých príchutí /15€?/ vbehni do obchodu a určite nájdeš niečo

@evinqua tá posledná mini na fotke, je inak výborná. Majú ju v Bille i v čoko verzii a kúpila som ju manželovi k narodeninám, lebo som naozaj nestíhala napiecť a máme radi oslavu s tortou.

maminkadeticiek
30. apr 2025

Boze.No tak si dam spravit tortu a dostoje ju zaplatim,alebo si ju upeciem sama.

princezna_bosorka
1. máj 2025
@gejb

Dlho som hľadala a takú nenájdeš.
Musíš si vybrať len jedno z uvedenych:
- lacnú
-dobrú
- Pre babatko.

@gejb toto je trefne.... radsej nemat ako jest ten hnus