icon

Lacné internáty v Bratislave pre stredoškolákov cez leto

esterrrrrrr
20. máj 2025

Dobrý deň, prosím viete nejaký poradiť, ktorý je aj pre stredoškoláka? A nech je do 200 eur, viac fakt nie. Všade volám ale vraj hbytuju iba vysokoskolakov

pribinak
•
20. máj 2025

Intrak na Ivanskej ceste? Sú tam aj cudzinci. Možno funguje aj cez leto

zic
•
20. máj 2025

Ciste teoreticky za 200 eur zdielana izba v byte niekde? Skus pozriet aj to (ak uz by mal byvat na nejakom hardcore intraku s cudzincami)... mozno motyka vystreli...

esterrrrrrr
autor
•
20. máj 2025
@zic

Ciste teoreticky za 200 eur zdielana izba v byte niekde? Skus pozriet aj to (ak uz by mal byvat na nejakom hardcore intraku s cudzincami)... mozno motyka vystreli...

@zic hmmm, tiež mi to napadlo, ale ja by som skôr ešte pod tých 200,max je do 200

esterrrrrrr
autor
•
20. máj 2025
@pribinak

Intrak na Ivanskej ceste? Sú tam aj cudzinci. Možno funguje aj cez leto

@pribinak nie tam tiež nie

melanta
•
20. máj 2025
@esterrrrrrr

@zic hmmm, tiež mi to napadlo, ale ja by som skôr ešte pod tých 200,max je do 200

@esterrrrrrr podľa mňa stredoškolské internáty cez letné prázdniny nefungujú, pretože deti nechodia do školy a nikto nebude brať mimo školského roka deti na zodpovednosť. Vo VŠ internáte stredoškoláka určite neubytujú. A zdieľanú izbu v byte ako píše zic by bol zázrak zohnať za 200 eur, platí sa oveľa viac. Takže jedine osloviť všetky SŠ internáty, či majú otvorené počas prázdnin. A ak nikto, tak potom jedine zvýšiť rozpočet.

https://bratislavskykraj.sk/stredna-pre-mna/sko...

zic
•
20. máj 2025
@melanta

@esterrrrrrr podľa mňa stredoškolské internáty cez letné prázdniny nefungujú, pretože deti nechodia do školy a nikto nebude brať mimo školského roka deti na zodpovednosť. Vo VŠ internáte stredoškoláka určite neubytujú. A zdieľanú izbu v byte ako píše zic by bol zázrak zohnať za 200 eur, platí sa oveľa viac. Takže jedine osloviť všetky SŠ internáty, či majú otvorené počas prázdnin. A ak nikto, tak potom jedine zvýšiť rozpočet.

https://bratislavskykraj.sk/stredna-pre-mna/sko...

@melanta Tak izby (spolocne) ak idu za 400-450, tak polovica je tych 200 (skoro)... 🙂...
Ale urcite by to bol oriesok...

lucik194
•
20. máj 2025

pod 200 v Ba ani zdielanu izbu nenajdes

panonia
•
20. máj 2025

A čo intrak na Vranovskej?