icon

Letné kúpalisko v Bratislave pre ročné dieťa

5. máj 2023

Ahojte, prosím kam odporúčate ísť kúpať sa s ročným dieťaťom v lete cez prázdniny? Ideálne BA, maximálne 20-30 minút ďalej.

basska_b
5. máj 2023

Asi kupalisko Lamač alebo Rosnička. Na volnych vodnych plochach ako je Drazdiak, Zlate piesky, Vajnorske jazera ci Plavecky Stvrtok je voda trochu spinavsia, avsak zaciatkom leta este celkom pekna.

basska_b
5. máj 2023

Este pozeram, ze je aj Delfin (Mileticova) a Mičurin (Stare mesto), ale tam som nikdy nebola , ani s detmi ani bez nich. My sme boli s kamoskou s takymito drobcami aj v Prellenkirchen, velmi pekne, cistucke. 20 min od BA

pribinak
5. máj 2023

@basska_b Plavecký Štvrtok ma urcite lepšiu vodu ako detské bazény na bežných kúpaliskách keďže je to BIO BAZÉN - nie je cisteny chemicky, ale sa nasadené vodné rastliny ktoré majú cistiacu a filtracnu úlohu

Zlate piesky či Vajnorske jazera majú fajn vodu celé leto

petamich
5. máj 2023

@basska_b na Delfine je strasne studena voda 🙂 akoze mame to na skok z domu, tak pakrat sme tam boli ale tak je to take sidliskove male kupalisko, Rosnicka, Tehelne pole ale aj Matadorka napr. su urcite lepsie

my teda uprimne najradsej chodime do Hainburgu

janocka
5. máj 2023

Bruck an der Leitha

julish
5. máj 2023

do Rusoviec som chodievala

denden77
5. máj 2023

my chodime na Drazdiak 😁

uhnakova
5. máj 2023

my odmalička chodíme s deťmi na Draždiak a na Zlate Piesky. Vo vode plávajú malinké rybičky, malé deti to povzbudí vojsť do vody. Za mňa na kúpaliskách je priveľa ľudí. Párkrát sme boli na Matadorke, lebo ju máme v pešej dostupnosti, no hygiena tam nie je nič moc.

engynka
8. máj 2023

Hainburg. Je tam velky bazen a potom maly detsky so smyklavkou