Má niekto skúsenosť s účinnou laserovou epiláciou?
Ahojte, má tu niekto skúsenosť s laserovou epiláciou, s tým , že vám to fakt zabralo? Pokukujem len tak letmo a príde mi to celkom pálka dlhodobo aby nakoniec efekt nebol žíadny respektívne minimálny. Viete mi niekto odporúčiť salon v BA? Za každú skúsenosť budem vďačná 🙂
@perrymount ahoj. Ja chodím v ba do sansavie v karlovke. Majiteľka je neskutočne milá, vsetko vyvsvetli a poradí. Na nohách mi nerastú žiadne chlpy bola som na 6 sedeniach už po 5 tom mi takmer nič nerástlo ale mala som zaplatené 6 sedení tak som to využila , podpazusie tak tam som videla výsledky okamžite, a na bikinách to trosku trva dlhšie teraz som absolvovala 6 sedeni, nerastie mi takmer nič, ale predá sa niekde niečo nájde, no pôjdem až po lete lebo mám silný pigment a aby mi neostalo pigmentove škvrny
Ja som
Bola v ULK Ba pred cca 15 alebo viac rokmi na bikinovu cast len 1 ( lebo to bolo dost neprijemne ale aj stacilo) pazuchy 3x a predkolenie tiez 3x a mam 3 chlpy pod pazuchami ( mavala som take ze rano ked som oholila vecer strnisko ) nohy v pohode par x za rok oholim . Raz som bola na tom v mexiku a nemalo to ziadny efekt takze podla mna nie je laser ako laserzalezi aj na tom aku intenzitu nastavia. A teda aj ci mas tmave chlpky ( vtedy to lepsie funguje )
@perrymount Ahojte, úplne chápem tvoje obavy, na začiatku to vyzerá ako pálka, ale netreba hneď platiť predražené sumy na klinikách, kde preplácaš len marketing. Aby to naozaj zabralo, dôležité je proste dodržať postup a technológiu diódového lasera.Ak hľadáš super pomer ceny a výsledkov v Bratislave, skús pozrieť OXY cosmetology v Ružinove (na Ružinovskej).Nemajú síce prístroje za desiatky tisíc eur ako veľké kliniky, ale pracujú s poctivým, spoľahlivým diódovým laserom, ktorý robí presne to, čo má – bezbolestne a efektívne odstraňuje chĺpky. Ich veľké plus je, že ti hneď na začiatku na rovinu povedia, čo máš od ošetrenia čakať, neťahajú z ľudí peniaze a ceny majú nastavené veľmi korektne. Pozri si ich recenzie na Fresha či Google, dievčatá ich chvália práve za skvelé výsledky bez preplácania.

@perrymount ja som od 16tich chodila k pani doktorke Vahancikovej, robila dávno dávno na začiatku Rače neskôr si otvorila svoje laserové centrum LASOMA najprv v petrzalke, neskôr sa presunuli do stareho mesta. Za mna veľmi ľudská pani doktorka, pred ktorou som nepociťovala hanbu, keďže od puberty trpim na PCOS… Ten efekt veľmi záleží aky si typ- ja som presne bleda pokožka a tmavé chĺpky, u mna to zabralo dokonale. Ešte sem tam keď sa nejaké chlpy objavia (tak viac to bolo po tehotenstvách a pôrodoch) tak si ich chodím prebehnúť laserom a je pokoj, našťastie.