Má niekto skúsenosť s účinnou laserovou epiláciou?
Ahojte, má tu niekto skúsenosť s laserovou epiláciou, s tým , že vám to fakt zabralo? Pokukujem len tak letmo a príde mi to celkom pálka dlhodobo aby nakoniec efekt nebol žíadny respektívne minimálny. Viete mi niekto odporúčiť salon v BA? Za každú skúsenosť budem vďačná 🙂
@perrymount ahoj. Ja chodím v ba do sansavie v karlovke. Majiteľka je neskutočne milá, vsetko vyvsvetli a poradí. Na nohách mi nerastú žiadne chlpy bola som na 6 sedeniach už po 5 tom mi takmer nič nerástlo ale mala som zaplatené 6 sedení tak som to využila , podpazusie tak tam som videla výsledky okamžite, a na bikinách to trosku trva dlhšie teraz som absolvovala 6 sedeni, nerastie mi takmer nič, ale predá sa niekde niečo nájde, no pôjdem až po lete lebo mám silný pigment a aby mi neostalo pigmentove škvrny
Ja som
Bola v ULK Ba pred cca 15 alebo viac rokmi na bikinovu cast len 1 ( lebo to bolo dost neprijemne ale aj stacilo) pazuchy 3x a predkolenie tiez 3x a mam 3 chlpy pod pazuchami ( mavala som take ze rano ked som oholila vecer strnisko ) nohy v pohode par x za rok oholim . Raz som bola na tom v mexiku a nemalo to ziadny efekt takze podla mna nie je laser ako laserzalezi aj na tom aku intenzitu nastavia. A teda aj ci mas tmave chlpky ( vtedy to lepsie funguje )

@perrymount ja som od 16tich chodila k pani doktorke Vahancikovej, robila dávno dávno na začiatku Rače neskôr si otvorila svoje laserové centrum LASOMA najprv v petrzalke, neskôr sa presunuli do stareho mesta. Za mna veľmi ľudská pani doktorka, pred ktorou som nepociťovala hanbu, keďže od puberty trpim na PCOS… Ten efekt veľmi záleží aky si typ- ja som presne bleda pokožka a tmavé chĺpky, u mna to zabralo dokonale. Ešte sem tam keď sa nejaké chlpy objavia (tak viac to bolo po tehotenstvách a pôrodoch) tak si ich chodím prebehnúť laserom a je pokoj, našťastie.