icon

Mamičky z Dlhých Dielov. Pridáte sa kočíkovať?

cicushka
22. jan 2008

Tak zacinam novu temu, ktora tu este nie je. Ak su tu nejake maminky z DD, ktore by si chceli pokecat a pripadne sa dohodnut aj na nejakom spolocnom kocikovani, piste sem. Ja a Nella sa tesim na nove kamosky a kamaratov. 😉

novinka
2. júl 2009

Tak snad sa este dnes vyňadria aj ostatne holky lebo na poslednu chvilu to nebude bohvieco.

bambi09
2. júl 2009

veru,akosi sú ticho všetky,ale tak minimálne 3 sa nazbierame-novinka,Katka a ja 😀 😀 😀

novinka
2. júl 2009

a Zajka pisala ze moze 😉 no čo, aj keby sme boli len dve, da sa to nazvat stretkom 😉 😀

bambi09
2. júl 2009

no super,tak budeme 4 🙂 🙂 🙂 😉 to už je megastretko 😀 😀 😀 ale možno zajtra na poslednú chvíľu sa ešte babenky ozvú alebo večer 🙂 😉

horalka777
2. júl 2009

Zajtra o druhej kde? Sak dajme zraz pri kostole a uvidime podla pocasia, ci sa schovame niekde pod strechu, alebo pripadne vybehneme aspon na chvilku na luku. Hmm? Kto je za?

Opakujem (ako v dedinskom rozhlase 😀 ): Zajtra o druhej pri kostole. Potvrdte to este, ze kto, ja tam dojdem, neviem, ci este budem na nete, kedze nam furt vypadava 😠

Tesiiiiim, vezmite dazdniky a igelity na pripadne kociky, nech sme ready for everything 🙂

bambi09
2. júl 2009

horalka,super,tak to už bude mega-mega stretko 😀 😀 😀
dobre,tak pri kostole,počkáme cca do 14:30,keby niekto meškal a dáme smer lesík hore dobre??
dáždnik,pláštenka na kočík a deka-povinná výbava,jedivo a pitivo každý čo chce 😀 😀 😀
opekačku dáme,keď sa umúdri počasie a konečne nastane leto 😝 😝 😅

novinka
2. júl 2009

ouki, o druheeej! 🙂 ufff, do tych vasich kopcov sa mi vobec nechce, ale co ja nespravim aby som spoznala nove mamči 😉 do kelu, kedy uz vymyslia kocik na vlastny pohon...

zitaje
2. júl 2009

Caute baby, no vy sa tiez rozpisete zrovna vtedy, ked jeden vecer zaspim a nekonikujem! No nic, my ideme zajtra na piatu do medickej, ale keby mi mala vhodne spala (dnes o druhej obedovala, lebo do pol druhej spala...), tak sa ukazeme aspon na ihrisku pred kostolom. A keby nie, tak nabuduce, leto je dlhe, zivot este dlhsi. 😀 Tak sa pekne postretajte!
z

tynushqa
2. júl 2009

ahojte,
tak teda kedy?? uz som z toho jelen 😀
rada by som došla 😉 skúsim ešte zavolať majernicku a iwannu len neviem cas 😖

novinka
2. júl 2009

O 14-tej Tinka

tynushqa
2. júl 2009

oukeeej dakujem dam to na stretavky 😉

sarianah
3. júl 2009

..my sa tiez posnazime prist..
..dufam ze nam dovtedy nezacne zas prsat.. 😒

novinka
3. júl 2009

počko nehlasia najlepsie 😒 do kelu, a co keby prsalo aj o 14-tej? prideme aj tak?

sarianah
3. júl 2009

..jak tak pozeram na oblohu, tiez by som nepovedala ze nas caka slnecny den ☹ ..ale to sa este spravi a bude pekne 😉 .. dufam.. 😅

bambi09
3. júl 2009

ahojte 🙂
ak sa dovtedy rozprší,tak počkáme doma,kým sa vyprší a potom vyrazme,čo vy na to???ale snáď nebude... ☹ 😒

chasencha
3. júl 2009

ved krasne svieti slnko tak co strasite 😀 😀 😀

bambi09
3. júl 2009

Katka,bubububububu 😀 😀 😀 😀 😀

horalka777
3. júl 2009

ja vyrazam aj za dazda, inak ma mala asi zozerie 🙂

chasencha
3. júl 2009

macka fuj az som sa zlakla 😀 😀 😀 😀

ja uz si len vysusum vlasy,obleciem emu,teda prezleciem aby ste si nemysleli ze tu hola beha 😝 nachystam jej papu navonok a vyrazime...este do billy nejaku tu mineralku kupit....

bambi09
3. júl 2009

Katka 😀 😀 😀 😀
ale...radšej sa báť,ako sa zľaknúť 😀 😀 😀
teším sa na vás babuľky,už sa nechcem báť tešiť,veď maximálne zmokneme 😀 😀 😀
tak čaute naživo,idem sa aj ja odlepiť od NB a chystať seba aj malú,smrad sme už zlikvidovali,tak len ju vykočkovať 😀 😀 😀

bambi09
3. júl 2009

a horalka,vidíš???nedáš malej najesť a potom má taký jedálniček... 😀 😀 😀

bambi09
3. júl 2009

ahojte stretkáčky aj ostatné kočky 🙂
tak som fakt rada,že sa nás toľko nazbieralo a zvládli sme tú tour de les 😀 😀 😝 všetky ste veľmi sympatické,aj detičky,rozkožné a naša ježibabka snáď nabudúce už bude v pohode,konečne spíííííí,hurááááááááááááááááááá 😀 😝
bolo mi s vami fajn,len jasné,že polku mien som zabudla vďaka našej opičke,čo som z nej bola mimo,tak sorry,ale ja sa to naučím naspamäť,sľubujem 😅 😅 😅
fakt som tomu stretku rada,pekný deň to bol,aj keď som uťahaná,ako kôň z tých kopcov 😝 😝 😝
tak pekný zvyšok dňa a niekedy nabudúce sa zas teším na vás 🙂 🙂 😉

bambi09
3. júl 2009

lasicka,ďakujeme za fotodokumentáciu,si zlatá,my sme pri našich šidlách nestíhali ani fotiť 😀 😀 😀
a do toho albumu môžeme aj my pridať???lebo ja neviem,ako,keď to nie je môj album... 😅 😅 😅

bambi09
3. júl 2009

a kde ste všetky??? ☹ ☹ ☹

novinka
3. júl 2009

bambi ja som len kukla, varim 😅 zajtra ideme na bajkoch do Lipotu na termalne kupalisko

ja som tiez moc rada ze sme sa stretli a aj pičko vyšlo, len skoda ze sme neboli viac jednotne, som sa tesila ze dame deky na kopu a spolu si "oddychneme" a ze sa spolu pofotime, nie ze kazda kuka inde ☹ ... len Lasicka ma 1 foto ktora by mohla byt dobra, snad ju sem šupne. ale DÍKY baby, mohli by sme sa takto stretnut aj castejsie 😵

bambi09
3. júl 2009

novinka,veď nabudúce aj posedíme,neboj,ja som tiež uštvaná,ale veď sme aj pekne pokecali,nie?? 🙂 🙂 😉
a dík za IP,pridám moje "nepodarky" 😀 😀 😀
a kam to idete??Lipot je kde?? 😕 😕 aj ja už chcem na bike,len ešte nemáme vozík pre Katku 😝
ale sa mi s vami dobre kecalo,len mi napíšte pjosím do IP,vaše mená 😅 😅 😅 ja som z tej našej baby úplne mimo 😀 😀 😀 vyzerám,jak sprostá,ale Katka ma už trochu pozná a vieeee... 😅 😅 😅
nebojte,už som si zmenila heslo,špióni nemajú šancuuuu 😀 😀 😀
ďakujem babulky,horalka a vy ako,moja?? 🙂 😉

zitaje
3. júl 2009

No parada, ze vam to vyslo, nabuduce hadam uz konecne aj my budeme. ☹ 🙂

novinka
3. júl 2009

No jasne, fajne sme pokecali 🙂
Snad sa nabuduce prida aj zvysok mamin, bolo supeeer! Uf, mam uvarene, ide sa večerat a spat. Je to lahôdka 😉
Bambi Lipot je v Madarsku, 50 km.
Tak pá holky, brú nočku

bambi09
3. júl 2009

zitaje,jasné,tešíííme...
novinka a čo dobré papáte???ja tlačím Krtkovu tortu 😀 😀 😀 mňáááááááááááááááááááááááááááááááááám 😝
a užite si víkendík 😉

novinka
3. júl 2009

mame cestoviny so syrovou omackou a mnaaam maskom, pochtnala som si, idem haji, pa pa