Mamičky z Dlhých Dielov. Pridáte sa kočíkovať?
Tak zacinam novu temu, ktora tu este nie je. Ak su tu nejake maminky z DD, ktore by si chceli pokecat a pripadne sa dohodnut aj na nejakom spolocnom kocikovani, piste sem. Ja a Nella sa tesim na nove kamosky a kamaratov. 😉
ahojte kocky😉 jej tak super, tesim sa, ze nas je este viac. Je mozne, ze naozaj chodime vsetky okolo seba🙂 co sa tyka stretnutia, tak ja neviem dokedy tu budem mat tento tyzden navstevu, tak najneskor buduci by som sa k Vam pridala. No ak dnes pojdem okolo a uvidim oranzovo-bezovy kocik a pozdravi sa kocik modro-cierny, tak sme to my😉 pekny den a prijemne kocikovanie😉
Ja chodievam pravidelne kazdy den okolo druhej von ale mala zacala byt z niecoho nervna a este som neprisla na dovod takze chodim len vtedy ked viem ze to bude ok inac by mi celu prechadzku prevrieskala a to si neuzijeme ani jedna z nas 🙂 ale my mame cierno tyrkysovy a trosku zelenkavy kocik trojkolku
@cieficka
@alis434
Tak baby, dnes som teda stretla kvantum sólo mamičiek, len som si tak tipovala, že ktorá z vás to bude :D len som išla iné trasy z dôvodu, že nie všade sa dá kočíkom prejsť, ale pozitívna správa je, že sneh sa topí :D tak verím, že čoskoro sa vidíme a môžeme vytvoriť kočíkový gang :D
@marmete @cieficka tak toto iste som chcela napisat aj ja, dnes som bola od pol tretej do pol piatej vonku a tiez som postretavala vela solo mamiciek no ja taka nesmela dusicka som sa neprihovorila ku ziadnej 🙂 a tiez som presla vsetky odhrabane chodniky niekolkokrat.......smer kresankova, pribisova, namesticko pri bille a tak dokolecka, no budem sa tesit ked sa stretneme, pokecame a sprijemnime si kocikovanie
jej kocky, tak my sme sa vcera pre zmenu brodili az dole do Lidla a zajtra ten smer budeme absolvovat znovu, kedze idem dole na polikliniku doobeda. Nasa navsteva sa natiahla na cely tyzden, no ked pojdeme nahodou okolo, tak si budem vsimat usmievave maminky😉 teda ja sa snazim patrit k tym, tak mozno sme sa uz aj na seba usmiali. Kazdopadnevsa tesim
na stretnutie😉 hadam coskoro. Papa a dobru noc, dufam, ze Vam drobci dopraju spanok, ten nas mal vcera diskoteku celu noc:-P
@heju11
@bambi09
Ahojte pozyvam do rodinneho Centra Dlhacik na Dlhych Dieloch http://www.dlhacik.sk/program/baby-ball teraz od pondelka novy kurz pre deticky a mamicky.
Ja by som moc rada prisla no casovo nam to vobec nevyhovuje lebo u nas sa chodieva medzi pol desiatou a desiatou akurat spinkat 😔
Pre inspiraciu kam chodit kocikovat: https://www.facebook.com/pages/Na-kolieskach/66...
Ahojte, pre inspiraciu, kam chodit kocikovat: https://www.facebook.com/pages/Na-kolieskach/66...
@alis434
@deni0012
@zuzanawll
@ankakkk
@marmete
@cieficka
Pozyvam do Dlhacika www.dlhacik.sk
Ahojte tak znova teraz vas pozyvam na cvicenie pre deticky na fit loptach jedna skupinka od 5 mes 9.15 .-10.00 a druha skupinka od 10.00 -10.45 je do 2 r. Este maju volne miesta mozete sa dohlasit kazdy pondelok 6 t kurz teraz od 31.3. 2014
plus pozyvam na cvicenie pre zeny - mamy kazdy pondelok od 18.00 -19.00 mix pilates bodywork fit lopty
Pozdravujem
Ahojte, nasla by sa mamicka na kocikovanie a pokec na Dlhych Dieloch? Ja byvam na Kresankovej. Nepoznam tu ziadnu mamicku s ktorou by som mohla kocikovat. Mam mesacne babatko.
Ahojte. Nasla by sa nejaka mamina na kocikovanie? Moj drobec ma mesiac. Byvam pri Terne. Zatial chodim poobede kolo tretej ked sa zobudi a napapa, ale planujem mozno chodit viac doobedu.
@pampulienka
Ahoj. Ano stretli sme sa. Ak chces napis a mozme sa stretnut niekedy.
Maly ma 8 mesiacov a par dni...
Ahojte. Nenajde sa tu niekto na spolocne kocikovanie po dlhych dieloch? Dcera bude mat 6 tyzdnov, tak najlepsie niekto s babom v podobnom veku 🙂 dakujem

@cieficka Konečnú veľmi dobre poznám, prechádzala som tadiaľ denne do práce 😀 aj tú asfaltku, ale s kočíkom ešte nie, iba s bicyklom, tak verím, že malý cestu prežije, hlavne smerom späť, keď bude dole hlavou 😀 pozerala som chodníky, bieda, to na piatok nevyzerá, možno ten budúci 😒 Tento rok teda zima vyšla, decká majú radosť, rodička starosť...užite si návštevu a ozvem sa, verím, že čoskoro 😉 pekný deň aj tebe prajem.