Mamičky z Kramárov
Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅
@p4 ejha, a to v pohode chape letny a zimny rezim? Moj sa akurat len naucil ze o 8sa ide drichmat a nech ma neskusa prehanat z izby do izby 😀 niekedy aj posluchne ale to len vynimocne. Vacsinou vzdy blaci najma ak mu vypadne po polhodine dudlania dudel. A ja musim vstavat z postele a ist ho ucicikat. Ach tie deti, ze som sa ja na to vobec dala.
@bamato
@denulka028 inak baby, vasi mali su v pohode? Moj uz druhy den je jak besny, nervozny, nic ho nebavi. 😠
@p4 chudatko, no asponze je vonku uz. A cize to mu ani tie kvapky nepomohli? Ci si mu ich nedavala? Ja mam pocit ze nam coskoro pojdu ked je takyto zly, alebo to bude tym teplom, fakt neviem. A cez den mi nechce pit vodu, klamem ho cajom lebo ked vidi ze je voda zafarbena tak si aspon logne ale inak nic. Jak ho mam k tomu prinutit? Sak musi nieco pit
@ibajeho davala som mu tu chamomilu,lenze on tam mal otvorenu ranu,tak ho to aj svrbiet muselo urcite. bol kludny ked kusal do jablcka.
neviem inak vobec ako by si ho naucila na vodu,kedze mne maly pije vodu jak nic. liter denne normalne vychlamta. ale keby som mala tento problem asi by som uberala davky cajiku,az kym by nepil cistu vodu.
@p4
@denulka028 ako ste na tom baby? My prave vyrazame z domu a ideme teda na to obvykle ihro. Dufam ze ma tam nenechate sediet moc dlho jak taku socku 😀
@ibajeho
@denulka028 baby,ja nejdem. maly sa zobudil s horuckou a nejaky je divny. ☹
@denulka028 a ano, ten eucerin patril tebe. som to chcela vyhodit ale som si spomenula na teba, ze sme sa o tom bavili. ozaj a kedy ides do bystrice?
@ibajeho my sme tam boli ale po pravde poviem neviem kedy sme tam dosli ..... 🙂 🙂 🙂 musela som ist este do lekarne si pre lieky co mi objednavali a potom sme sa boli najest.....ale taku hodinku sme tam iste boli...
@bamato takto o tyzden odchadzam....ako skuska????
@denulka028 som myslela, ze uz teraz. skuska nic moc. vysledky budu az v pondelok, ale ratam s najhorsim 😎
@bamato neboj urcite si to dala.... 🙂 mozno nie na A ale aj B beries nie???? 😀 😀 😀 😀 😀
@denulka028 nie som si moc ista, podla toho aku mal naladu 😒 . ale tak ja neni som moc narocna. mne staci aj E 😀
@bamato ja som tiez nebola narocna ja som brala vsetko len nech som nemusela nic opakovat... 😀 😀 😀
@denulka028
@bamato
@p4 idete dnes niekto von?

@bamato chodis na vysku??? a ja sceeeeem. 🙂