icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

p4
21. jún 2012

@bamato chodis na vysku??? a ja sceeeeem. 🙂

ibajeho
autor
21. jún 2012

@p4 ejha, a to v pohode chape letny a zimny rezim? Moj sa akurat len naucil ze o 8sa ide drichmat a nech ma neskusa prehanat z izby do izby 😀 niekedy aj posluchne ale to len vynimocne. Vacsinou vzdy blaci najma ak mu vypadne po polhodine dudlania dudel. A ja musim vstavat z postele a ist ho ucicikat. Ach tie deti, ze som sa ja na to vobec dala.
@bamato
@denulka028 inak baby, vasi mali su v pohode? Moj uz druhy den je jak besny, nervozny, nic ho nebavi. 😠

p4
21. jún 2012

@ibajeho moje stastie... chape a okamzite sa prisposobi. 😀
inak je v pohode. vcera bol strasne zly,ale pricinu pozname,takze sa mu odpusta a dnes je svetovy. 🙂

ibajeho
autor
21. jún 2012

@p4 a aka bola pricina? Nebodaj mu dida obsadila vlastny pelech? 😀

p4
21. jún 2012

@ibajeho 😀 pricinou bola dolna stolicka. tak mu isla,ze mu z dasna normalne krv tiekla. ale uz je vonku. 🙂

ibajeho
autor
21. jún 2012

@p4 chudatko, no asponze je vonku uz. A cize to mu ani tie kvapky nepomohli? Ci si mu ich nedavala? Ja mam pocit ze nam coskoro pojdu ked je takyto zly, alebo to bude tym teplom, fakt neviem. A cez den mi nechce pit vodu, klamem ho cajom lebo ked vidi ze je voda zafarbena tak si aspon logne ale inak nic. Jak ho mam k tomu prinutit? Sak musi nieco pit

p4
21. jún 2012

@ibajeho davala som mu tu chamomilu,lenze on tam mal otvorenu ranu,tak ho to aj svrbiet muselo urcite. bol kludny ked kusal do jablcka.
neviem inak vobec ako by si ho naucila na vodu,kedze mne maly pije vodu jak nic. liter denne normalne vychlamta. ale keby som mala tento problem asi by som uberala davky cajiku,az kym by nepil cistu vodu.

ibajeho
autor
21. jún 2012

@p4 no ved ja ho tak salim ze len tu vodu zafarbim cajom co tam ponorim na pol minuty 😀 cize ani to nechyti riadne tu chut. Pocuj ty mas doma ten cistec ci co to a pomaha ti to? Kde to zozeniem?

p4
21. jún 2012

@ibajeho jasne ze pomohlo. kupuila som u jednej babicky na Milde,ale viem ze aj v lekarnach ho normalne maju. som ti povedala ze ti donesiem,chces? mam ho dost.

ibajeho
autor
21. jún 2012

@p4 a co s tym treba robit? Sa to pije alebo potiera?tak mi teda dones nech to odskusam, ked uz sa tak ponukas 😀

p4
21. jún 2012

@ibajeho spravi sa caj a naleje sa do kupela. len bacha,nech sa z toho nenapije. ale to ti uz vysvetlim osobne potom. 🙂

ibajeho
autor
21. jún 2012

@p4 no dobre, som teda zvedava 😉 zajtra teda ides von?ak nebude vyslovene ze liat tak ja budem kvarglit na ihre 😀

p4
21. jún 2012

@ibajeho zajtra ti napisem,ale pojdeme urcite von. len neviem kedy.

ibajeho
autor
21. jún 2012

@p4 oki oki, my pojdeme o takej piatej asik. Podla toho aka bude doma nalada 😀 😀 😀

denulka028
22. jún 2012

@ bamato dnes ti drzim pasticky velmi, ty to das verim ti..... 🙂 🙂 🙂 🙂 inak ten odkaz ohladom toho eucerinu platil pre mna??? ak ano tak dakujem velmi rada ho odskusam.... 🙂 🙂 🙂 🙂

@ibajeho
@p4 pokial nebude baby prsat pridam sa k vam 😀 😀 😀 len dajte vediet kedy a kde..... 😀 😀 😀 😀

ibajeho
autor
22. jún 2012

@p4
@denulka028 ako ste na tom baby? My prave vyrazame z domu a ideme teda na to obvykle ihro. Dufam ze ma tam nenechate sediet moc dlho jak taku socku 😀

p4
22. jún 2012

@ibajeho
@denulka028 baby,ja nejdem. maly sa zobudil s horuckou a nejaky je divny. ☹

ibajeho
autor
22. jún 2012

@p4 no ja som tam doteraz sedela sama 😀 a maly bol tiez nevrly tak som to zabalila.

bamato
22. jún 2012

@denulka 028 dakujem 🙂 ale asi si to budem musiet buduci piatok zopakovat. uvidim v pondelok. a som sa nezastavila, lebo som sa ponahlala kojit 😎
@p4 hej, hej. chodim, ale je toho na mna moc pri krpcoch, ale este jeden rok to snad vydrzim. a co je malemu?

bamato
22. jún 2012

@denulka028 a ano, ten eucerin patril tebe. som to chcela vyhodit ale som si spomenula na teba, ze sme sa o tom bavili. ozaj a kedy ides do bystrice?

denulka028
22. jún 2012

@ibajeho my sme tam boli ale po pravde poviem neviem kedy sme tam dosli ..... 🙂 🙂 🙂 musela som ist este do lekarne si pre lieky co mi objednavali a potom sme sa boli najest.....ale taku hodinku sme tam iste boli...

denulka028
22. jún 2012

@bamato takto o tyzden odchadzam....ako skuska????

bamato
22. jún 2012

@denulka028 som myslela, ze uz teraz. skuska nic moc. vysledky budu az v pondelok, ale ratam s najhorsim 😎

denulka028
23. jún 2012

@bamato neboj urcite si to dala.... 🙂 mozno nie na A ale aj B beries nie???? 😀 😀 😀 😀 😀

bamato
23. jún 2012

@denulka028 nie som si moc ista, podla toho aku mal naladu 😒 . ale tak ja neni som moc narocna. mne staci aj E 😀

denulka028
24. jún 2012

@bamato ja som tiez nebola narocna ja som brala vsetko len nech som nemusela nic opakovat... 😀 😀 😀

ibajeho
autor
25. jún 2012

@denulka028
@bamato
@p4 idete dnes niekto von?

p4
25. jún 2012

@ibajeho no haha. 😀

ibajeho
autor
25. jún 2012