icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

denulka028
3. máj 2012

@ibajeho Ako bolo vonku? Dost sa ochladilo, ked sme isli my domov z vonku tak normalne ze zima mi bola na nohy. ako dlho byvas na Kramaroch? povodom si z inej casti BA?

ibajeho
autor
3. máj 2012

@denulka028
Bolo mi celkom teplo boli sme okolo 4 tej vonku sa prejst a dalo sa to. Byvam tu uz dost rokov ale nikdy som sa tu s nikym ani nezoznamila, byvala som v inej casti ba 🙂 tu nikoho nepoznam dokonca ani svojich susedov 😀

denulka028
3. máj 2012

@ibajeho o 4tej sa este dalo, ale ked sme isli o pol 7 domov tak uz ma nejak klepalo 🙂 a kde ste boli nakoniec na prechadzke? alebo ste boli na ihrisku?

ibajeho
autor
4. máj 2012

@denulka028
Kratku prechadzku len polhodinkovu sme si spravili k lesu a spat bo siel so mnou aj priatel kedze bol doma tak som ho k tomu dokopala 🙂 ale dnes sa asi nikam nevyberieme lebo neviem kde mame prsiplast na kocik 😒

denulka028
4. máj 2012

@ibajeho ano treba zapajat aj tatina... 🙂 nech si uzije synceka... 🙂 nech sa dnes vyprsi aby bol vikend pekny... 😉

ibajeho
autor
4. máj 2012

@denulka028
Sak prave a ty tiez tu nikoho nepoznas? Ako dlho tu uz byvas?kokos ked je taketo pocasie sa neda ani nic robit 😒

denulka028
4. máj 2012

@ibajeho Ja tu byvam uz 11rokov. Ale tak poznam tu par ludi len nikoho nejak s detmi okrem mojej susedky, ale ta ma uz velkacky a svoje kamosky co maju rovnako stare deturence 🙂 Je tu kopec mamiciek ale nejak som este nenadviazala ziadny kontakt, asi som nemala stastie 😀

ibajeho
autor
4. máj 2012

@denulka028 hej mamiciek je tu fakt vela . ved len v nasom vchode na kazdom poschodi maju deti a minimalne jedno, ale my sme tu najmladsi a sama ani tych susedov nepoznam pretoze som doteraz nemala potrebu sa tu nejak s niekym zoznamovat. Ale fakt som zarazena ze na tomto fore sme tu z tolkych mamiciek len my tri z kramarov 😨

denulka028
4. máj 2012

@ibajeho Kolko mas rokov ked sa mozem opytat? Je to cudne ale asi naozaj nas tu je velmi velmi malo z Kramarov, Mozno su tu mamicky ale skor v uzavretych skupinach.... 🙂 Dnes je straaaaasne pocasie, boli ma cely den hlava... 😒

ibajeho
autor
4. máj 2012

@denulka028
Ale co si dnes je tak krasne, nezaprsi a nezaprsi 😀
Mam 26, ty?

denulka028
4. máj 2012

@ibajeho 😀 ano ano akurat prestal padat ten mensi dazd.... 😀 ja mam este chvilku 28 😎 co mate v plane na vikend?

p4
4. máj 2012

@denulka028
@ibajeho cafte baby. my sme posledny tyzden chodili na ihrisko nad skolu,lebo sme boli bez kocika,ale ak by sme sa niekedy dohodli na prechadzke, rada sa ku vam pridam. 🙂

denulka028
4. máj 2012

@p4 nad skolu nad tu francuzsku skolu?????

ibajeho
autor
4. máj 2012

@denulka028 ked bude takto skaredo tak dokopy asi nic ale v nedelu dojde svokra takze bude veselo kedze ona nevie dojst na navstevu ako slusny ludia ze max2hodiny ale natrepe sa sem az do noci pomaly takze mam den zabity 🙄
@p4 no hura ty kde sa flakas som myslela ze uz sa ti nieco stalo ked ta tu nebolo 🙂

mwt
4. máj 2012

ahojte dievcata, aj ja sa k vam pridavam. Tiez som z kramarov, ale svoje drobciatko este len cakame na konci maja..... ale som tak trochu zufala z tohoto prostredia tu, bo nie raz sme sa boli s muzom prechadzat a tu poriadne nemas kam ist sa prejst s kocikom.... viem o tom vacsom ihrisku, co je vsak pre mna s malym zatial v brusku babatkom neaktualne, skor by som chodila na prechadzky, ale tu si clovek moc asi nepomoze, jedine ak by ste mi vedeli poradit.

ibajeho
autor
4. máj 2012

Wueeej ale sa tu pomaly zbierame, zacinam byt hrda ze som zalozila tuto temu 😀
@mwt myslim zesa kludne mozes pridat k nam na tu prechadzku ak teda budes vladat este 😝

p4
4. máj 2012

@denulka028 hej hej, nad tou francuzkou ako sa ide hore,tak tam je take male ihrisko a parcik.
@mwt tak z tohto som bola aj ja zufala ked sa maly narodil,ale my sme chodievali na prechadzky do Horskeho parku. je to celkom fajn. len prejdes ten nadjazd pod Jahodovou potom taku ulicku mimo hlavnej cesty a si v parku. 🙂 ale iak neznasam tieto nase kopce otrasne.
@ibajeho som bola bez compu. az vcera prisiel. 😀

Inak,baby, tutok kusok nad NOU je taka velka luka kde sa opeka a hned z nej ide cesta lesikom a potom sa da vyjst na Kolibe. to je tiez celkom pekna prechadzka. uz som tak s malym bola,len ku tej luke vedie dost prudky kopec,takze to bol fakt zaberak. 🙂

ibajeho
autor
4. máj 2012

@p4 tak ja s prechadzkami len zacinam a moc si davat zaberaky nemozem len take primerane aby sa mi este nahodou nieco neporusilo vnutri po cisaraku. Netvrdim ze maly ma sto kil a ja ho nevytlacim ale radsej pre istotu sa este nechcem hnat do extremov takze len tuto po kopcekoch nejaka fajna prechadzka mi padne lepsie, samozrejme casom to uz bude lepsie a mozeme si davat aj zavody ktora rychlejsie vyslape kopec s kocikom 😀

mwt
4. máj 2012

@p4 ano, horsky park je vychodisko viac menej jedine..... len zas chodit len tam bude dost odveci. Co sa tyka tej luky a lesika s kolibou, to je super, ale to viem predstavit akurat tak na vikend s manzelom, bo jedinu cestu co tam vedie, dost tazko zvladam sama so sebou a nieto este s kocikom. Je to hrozne strme a smerom dole, by som sa trochu bala posmyknutia s kocikom :(

p4
4. máj 2012

@ibajeho ja dufam,ze ked vy budete pretekat s kocikmi,tak ja uz budem mat kocik schovany v garazi. 😀

p4
4. máj 2012

@p4 naspet sa da pekne prejst aj okolo ako chodi autobus od nas na kolibu. to mame tiez pochodene,ale ako pises,len cez vikend. nieje to len na taku poobednu prechadzku. 🙂 ja ked som chodila kocikovat,tak som vzdy zaparkovala tu u nas nad skolou v tom malom parciku. tam som chodila dokola,potom ked maly zaspal,som si sadla na travu a uzivala slniecko. a bolo tam aj tichucko. 🙂

p4
4. máj 2012

@mwt som hore omylom oznacila seba a chcela som teba. 🙂

mwt
4. máj 2012

@p4 myslim, ze viem o ktorom parciku hovoris, boli sme sa prejst aj tadial..... cestu spat z tej koliby nepoznam, aj ked si myslim, ze bude asi ta, kade chodia aj auta

denulka028
6. máj 2012

Ahojte baby pozeram ze sa to tu rozbehlo 😀 vyborne.... Aky ste mali vikend???? @mwt : prechadzky na kramaroch su dost desne a to ked som sem prisla byvat som si myslela v akej paradnej stvrti byvam... @p4: ja sa okolo toho ihriska prechadzam s malym to mam takzvane kolecko spojene s nakupovanim v potrevinach u zidaka 😀 @ibajeho: ako dopadla navsteva?

p4
6. máj 2012

@denulka028 tak to sme sa uz museli aspon zaregistrovat,ale tam chodi fakt vela tych kocikov. ja si najviac pametam asi 8 mesacneho chlapceka. s nim som videla vela krat tatina,preto si ho tak pametam. 😀

bamato
6. máj 2012

ahojte, smiem sa pridat? mame 2 chlapcekov 19 a 2 mesacneho a byvame nad francuzskou skolou.

ibajeho
autor
6. máj 2012

@bamato hura niekto s mladsim babom nez mam ja 😀 som cela vytesena 😀
@denulka028 svokra dnes neprisla takze som dnes takmer rachla sampano 😀 ale vraj chce prist v utorok ale to ja by som rada isla opekat ku kamoske takze sa z toho snad vyvlecem ale jak ju poznam uz sa nanominuje aj iny den bo ona nevydrzi to ze nas uz skoro dva tyzdne nevidela... Ide ma z nej roztrhnut 🙄

denulka028
6. máj 2012

@p4 to moze byt aj nas sused, ten chodi casto z malym sam vonku... 🙂 , my teraz chodime s tatinom kedze je uz dlhsie vonku svetlo tak dame kolecko aby maly zaspal a potom si sadneme na kofolu v pizzerke... 😀
@bamato jasne ze mozes... 🙂
@ibajeho 😀 ked to nie je casto, ze chodi k vam, zatni zuby a bude klud v rodine.... 😀 alebo to pories tak, ze chodte na chvilku k nej vy a budes mat pokoj, ci??? 😉
BABY a kedy ideme dat teda stretko??????????

p4
6. máj 2012

@bamato jeeej,ja byvam presne pod skolou. 😀

bamato
6. máj 2012

dakujem za prijatie 🙂
@ibajeho tiez som rada, ze je tu niekto s dietatkom v podobnom veku.
@p4 super, niekto z blizkeho okolia. chodis casto sem k nam na ihrisko?