Mamičky z Kramárov
Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅
@denulka028
@ibajeho
@bamato no,baby, my sme stihli zapchat vanu pieskom, napapat sa a maly uz hodinu odfukuje. 😀 ale bolo fakt super. ved sa podohadujeme a okrem toho, nic vam nebrani dat si prechadzkove kolecko okolo ihriska a nejak sa tam uz najdeme. ja som tam kazdy den po tretej. iba niekedy mi plany pokazi mama alebo nejaka kamoska. 😀
@p4
@denulka028
@bamato
Fuha tak to prvy raz pocujem taketo nieco viem ze sa detom dava cervena stuzka protimurieknutiu a maly ju ma pripnutu na tom vajicku ale ako zrusit urieknutie tak to fakt som nevedela ze takto to funguje, skoda ze som mu uz dala cistu na noc a zvysne su v kosi ale tak teraz som ho ulozila spinkat a uvidime co bude no. Sak Ko ja kludne by som mohla aj zajtra takto ist s vami vecer uz asik budeme doma z vyletu takze. Dame si vediet 🙂
@denulka028 jasne mozeme dat hovorim ak budeme aj my doma tak neni problem. Inak svokra uz zistila ze zajtra nemoze dojst tak sa domaha dojst vo stvrtok 😀 kks to jak keby uz do tej nedele nemohla vydrzat 🙄
@bamato
@p4 a budeme teda chodievat na hento ihro? Je to tam celkom utulne a hlavne tam neni taky hluk jak tu dole 🙂
@denulka028
@ibajeho baby,niesom si este uplne ista ci zajtra pojdeme,lebo bud budem mat po sto rokoch konecne cez den chlapa doma a to niekam pojdeme a ked nie,tak asi pojdeme do mesta. ma byt o 14:30 nejake zrekonstruovanie nejakej bitky ci co. ale dam vediet urcite. a
@bamato ty sa zajtra drz. ked ta pustia,tak sa ozvi . 😉
@bamato
@p4
@denulka028 kks ja tak neznasam tie pubertalne decka v nasom atriu co o takomto case vybliakuju a najma ten slovnik vybranych slov no konec, co s nimi?navyse je divne ze ich tu nikto neohukne nech sa pracu ako keby mne jedinej tu snad vadili 😖
@p4 presne aj tito maju taki slovnik ale asi viac rokov no rozumovo su na urovni tam tych tvojich. Ja len nechapem ze preco im niekto nieco nepovie ved kazdy tu snad ma rodinu s dietatom a to tym rodicom to neva ze im budia decka?uplne ma to vytaca jak vsetci drzia hubu a radsej sa tvaria ze je to ok. Ten moj je celu noc nekludny dokonca teraz papame tak som skusla to s tou plienkou, ale nevyzera zeby pomohlo 😖 😒
@denulka028 mne prave prisla mama a ideme na zeleznu studnicku. 🙂
@denulka028 no ja som momentalne u nasich a domov dojdem az neskoro po 7mej takze asi dnes nic, ale zajtra mozeme, doobeda ideme na neurologiu a potom sme free 🙂
@denulka028 dva kolecka 😀 kam chodite na pizzu? V stromovke inak robia celkom fajnu 🙂
Ja som dnes stravila cely den u nasich cakanim na nich kym sa po tyzdni vratia z vychodu. Ked nic ne aspon som sa spalila na slnku 😀 Inak maly je asi este furt urieknuty hoci som sa riadila vasimi uchylnymi radami ale zjavne nezabrali. 🙄
@denulka028 my sme boli na zeleznej,ale den naprd. mame s drahym nejake problemy, takze mi nebolo moc dobre. ale inak maly sa vysantil na ihrisku a ja som sa s mamou trochu poslnila. 🙂
@denulka028 moj ma svoje dni uz dva mesiace. 😀
@p4 ale zvladas to????
@denulka028 uf, dnes som mala pocit ze to nezvladnem,ale uz je to lepsie. Uvidime co bude ked chlap pride domov,ale napisal mi apson peknu smsku. 🙂
@p4 tak to je pekne od neho... 🙂 tak bude pekny vecer ,,udobrovaci,, .... 🙂
@denulka028 hm,tych uz bolo. 😀 inak,idem si prave objednavat pirko. si ma navnadila. 😀
@p4 😀 tak dobru chut
@denulka028 tak ja neviem co je pirko 😀 akurat ze po cesky to asi bude pierko 😀
Kks baby mna uz nebavi furt o tejto stvrtej vstavat a krmit maleho, preco sa nemoze prespat do tej osmej aby som aj ja bola fit a spokojna ze aspon nieco? Lebo teraz papa a uspim ho a za maximalne dve hodky je zas hore a uz potom ani nezaspi a ja som este k tomu anemicka cize ja som sama o sebe furt unavena a nevladzem k nemu furt vstavat 😢 sa mi v poslednej dobe parkrat stalo ze som ho nehala vyrevat aj hodinu vkuse lebo som k nemu nedokazala vstat a je to hrozny pocit bezmocnosti ked chces ale proste telo ta neposlucha. A navyse mi cim dalej tym castejsie po najedeni hned place, ako stylom co si mi vzala tu flasu ja chcem viac. Lenze podla krabice mu zvysovat davku nemam kedze on ma len dnes 4 mesiace a tak neviem ci mu mozem zacat davat prirmy, co myslite?
@ibajeho ty mu mozes kludne dat viac papat aj ked na krabici je napisane... poslala som ti nieco do mailu, precitaj si to ak chces 😉 prikrmovat uz mozes zacat.... dokonca uz aj dnes mu daj, kedze ma sviatok 🙂 bubacik maly 😀
http://forum.mamaaja.sk/vyziva/ vrele odporucam, stoji to par supov, mne to doporucila kamoska a neolutovala som 🙂

@ibajeho @p4 @denulka028 baby mne to tiez dobre padlo takto sa stretnut a tesim sa nabuduce, dufam ze coskoro 🙂 ja som stihla nakrmit, 3x prebalit jedneho, 2x druheho a uz som si myslela, ze kolika dnes nebude a predsa ... ☹