Maminky v Bratislave s partnermi z UK
Ahojte je tu nejaka skupina mummies ktore ziju v BA s manzelami z UK. Rozmyslame sa vratit na SK ale chcem sa trosku popytat ako ste sa udomacnili. Pre a proti body atd. Diky
@kannaway_kristina ako ste si zvykli na zivot v BA?
@kittykm všetko v pohode sme spokojní..manžel si našiel prácu hneď, mame tu kľud menej ľudí stresu,
Určite lepšie ako Londýn, vôbec neľutujeme
@kannaway_kristina a vie manzel po Slovensky?
preco prave z Univerzity Komenskeho?😕
@kittykm nie nevie vôbec
@pravdivy_chlap to je akože pokus o vtip? 🤦♂️
@ aky vtip? pytam sa preco prave tato univerzita
@kittykm z Indie :D zoznámili sme sa v Londýne..on pracuje v dell, ja som na materskej 🙂
@kannaway_kristina wow skvele! x
@princessawsm zvykla si si? 😂😂
@homolca 😂😂😂😂 BA je smrrrrrt
@kittykm ocitla som sice v tejto konverzacii ale asi nie som presne ta osoba ktoru hladas. Husband bol na SVK davno predtym nez sme sa spoznali, takze ja som sa aklimatizovat nemusela. Po slovensky okrem “este jedno” nevie. Takze vsetky urady, sluzby, jednania za neho vybavujem ja. Robi pre medzinarodny korporat, takze tam jazykovu barieru nema. Na otazku ci by sa chcel do Londyna vratit odpovie vzdy nie. Tu ma vsetko co k zivotu potrebuje. Pracu, slusne byvanie, a sice nemam osobnu skusenost, vraj slovenske zdravotnictvo (aspon v BA) je luxus oproti NHS.
Potom co zavreli M&S chodime na british stuff do viedne alebo mi pribuzni posielaju care packages. 🙂
@princessawsm Dakujem! No kedze som zo Slovenska skoro uz 20 rokov tak to bude asi tazsie pre mna. Manzel je prisposobivy a SKV miluje.Dostal pracu pre At&t ale ja budem musiet nechat svoju zasebou. Tazke rozhodnutia, a ktomu mam 2 dievcata 7& 9 a bojim sa ako prisposobia.
@kittykm myslim si ze nebudes mat problem si nejaku pracu najst v BA a dievky ak vedia po slovensky sa tiez nestratia (a nemusis dat 2k mesacne za Cambridge skolu). Drzim palce 🙂

@kittykm my sme prišli z Londýna manžel je Ind