Maminky z Podunajských Biskupíc, z Vrakune na kočíkovanie
😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂
petaba -áno písala som a aj po prečítaní tejto diskusie som sa pridala do rybky, pôjdeme pozrieť aj tam vyzerá to lákavo 🙂
@jankatn Ahoj, no priamo na Latorickej je tiez MC: http://www.facebook.com/groups/354125600914/
a hned pri nom aj velmi pekne ihrisko 🙂
ahojte, tak ja som tu nova , coskoro sa stahujem coskoro do BA do podunajskych biskupic, ci vrakune 😉 neviem kam to presne patri ale podstatne je , ze si hladam kamaratky -)...
@ninan2 áno samozrejme o MC vieme aj sa tam v septembri chystáme (ešte sme vo vnútri neboli) , a do parčíku chodíme, je tam skvele, len som tam väčšinou sama, tak som sa pridala do diskusie, možno sa v parčíku s niektorými uvidíme a bude nám veselšie.. PS: dosť sa mi v parčíku nepáči že je tam teraz v lete kopa odpadu, samé špaky - viem že tam navečer chodia puberťáci, mamičky by vživote nenechali ležať na zemi..
patrí parčík pod niekoho?? (totižto malý zatial chce všetko spapať čo je na zemi)
@1monimoni1 aj môj robí na smeny. Ale už som niekoľko krát skonštatovala že malý je poslušnejší keď som s ním sama. Aj ja som akási kludnejšia... Tak ale dnes je doma a teraz som ich vyhodila oboch von 😉 takže mám aspoň chvíľku pre seba a skôr ako o pol hodiny zo sprchy nevyjdem 😝
A k tomu počasiu máš úplnú pravdu človek sa bojí ísť že bude pršať. Len nech nie sú zas štyridsiatky...
@maminecka26 Vitaj medzi nami. A kedy sa sťahuješ?
@kucanka veru,nieco medzitym by sa hodilo 🙂 aj moj je doma :D chraaape 😀
kucanka dakujem velmi pekne..... bud.vikend sa stahujeme 🙂
@1monimoni1 aj ten môj mal reči typu že ideme spať a potom večer pôjdeme von 😝 ale stačil jeden môj škaredý pohľad a zmenil názor 😀 aspoň niekedy môže priložiť ruku k dielu 😀
@maminecka26 a na akú ulicu?
@kucanka kazanska
@maminecka26 to je kúsok od nás 🙂 a tak je je to všetko na skok
no to hej, vsetko mam kusok...musim zistit skolky, jasle uz mam vybrate 🙂.....
@maminecka26 moja malá chodí na Latorickú, to je kúsok od kazanskej ... ale ešte máš kúsok aj podzáhradnú 🙂
@petaba hej, pisala som im, ale dako sa nesnazia....chcela som vediet ci zoberu syna, kedze je predskolak, tak by ho mali zobrat..no neviem
@maminecka26 do ktorej si písala?
@petaba pisala som na tu podzahradnu, odpisali my ze nie je teraz miesto...ale ja som sa pytala od septembra a skolopovinne dieta by mali zobrat ....
potom som pisala na linzbothovu,ktora ma vlastne elokovane triedy aj na latorickej, tam mi pisala riaditelka aby som zobrala prihlasku posledny augustovy tyzden. ze tam moze chodit....
inak aka je ta skolka na latorickej?
@maminecka26 na latorickej je dobre... ja som spokojná, ale viem že kamoška sa tam pýtala a tiež mali plný stav... tak neviem... a viac ako 25 detí mať v triede nemôžu podľa zákona. Inak vraj tá predškolská už nie je povinná, takže nemusia ti dieťa prijať, práve preto že je viac detí ako škôlok 😖 Na latorickej majú teraz dovolenku, takže ti info nikto nedá... držím palce aby si našla miesto pre malého.
zdravim Vas damy, zajtra ako ste na tom?
@maminecka26
@kucanka
@vikusjk
@ninan2
@jankatn @lolko_lenka
vrakunčanky žijete? 😀 😀
@1monimoni1 miestami o tom pochybujem 😉 sorry minule som nejako nezaregistrovala že si písala 🙂
@kucanka nedala som "komu" asi sa to nezobrazilo v upozorneniach 😉

@kucanka Kamistad poznám, mne sa ale nepáči. Ja budem dávať denne chamomillu v čajíku, a ak by to bolo veľmi zlé, tak mám vibrucol čípky, to pri zúbkoch. Síce vibrucol je aj na teplotu, teda by som mohla aj po očkovaní, ale Siminka nemá teraz teplotu, takže som jej dala len 2 ml Panadolu proti bolesti, že keby to boli tie nožičky. No a zaspinkala, takže asi sme trafili 😉 V noci jej pre istotu ešte 2x zmeriam teplotu a dúfam, že to bude ok.