icon

Maminky z Podunajských Biskupíc, z Vrakune na kočíkovanie

1monimoni1
30. jún 2012

😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂

vikusjk
19. júl 2012

@kucanka Kamistad poznám, mne sa ale nepáči. Ja budem dávať denne chamomillu v čajíku, a ak by to bolo veľmi zlé, tak mám vibrucol čípky, to pri zúbkoch. Síce vibrucol je aj na teplotu, teda by som mohla aj po očkovaní, ale Siminka nemá teraz teplotu, takže som jej dala len 2 ml Panadolu proti bolesti, že keby to boli tie nožičky. No a zaspinkala, takže asi sme trafili 😉 V noci jej pre istotu ešte 2x zmeriam teplotu a dúfam, že to bude ok.

kucanka
19. júl 2012

@vikusjk chamomilla to sú nejaké homeopatiká? O tom som ešte nepočula. Každá rada dobrá 😉

vikusjk
19. júl 2012

@kucanka hej, je to homeo, je proti bolesti a celkovo ukľudňuje 😉 Aj vibrucol sú čípky homeopatické, proti teplote a bolesti 😉 ja volím väčšinou najprv prírodnú cestu, až tak chémiu 😉

kucanka
19. júl 2012

@vikusjk no super vyskúšame 😉

jankatn
19. júl 2012

petaba -áno písala som a aj po prečítaní tejto diskusie som sa pridala do rybky, pôjdeme pozrieť aj tam vyzerá to lákavo 🙂

ninan2
20. júl 2012

@jankatn Ahoj, no priamo na Latorickej je tiez MC: http://www.facebook.com/groups/354125600914/
a hned pri nom aj velmi pekne ihrisko 🙂

petaba
20. júl 2012

@ninan2 ale cez leto je MC zavreté

ninan2
20. júl 2012

@petaba a co? To ihrisko je otvorene aj teraz.

petaba
20. júl 2012

@ninan2 áno knižnica je otvorená aj teraz

1monimoni1
autor
20. júl 2012

trosku som vas tu zanedbala babyyyy 😀 a zdravim tie co pripisali ...uz aby bolo lepsie počko a stretli sa niekde, co vy na to?
@rysavcek teba mam cez ulicu 😀
@kucanka mm robi na smeny ale tiez je vacsinou v praci..

maminecka26
20. júl 2012

ahojte, tak ja som tu nova , coskoro sa stahujem coskoro do BA do podunajskych biskupic, ci vrakune 😉 neviem kam to presne patri ale podstatne je , ze si hladam kamaratky -)...

jankatn
20. júl 2012

@ninan2 áno samozrejme o MC vieme aj sa tam v septembri chystáme (ešte sme vo vnútri neboli) , a do parčíku chodíme, je tam skvele, len som tam väčšinou sama, tak som sa pridala do diskusie, možno sa v parčíku s niektorými uvidíme a bude nám veselšie.. PS: dosť sa mi v parčíku nepáči že je tam teraz v lete kopa odpadu, samé špaky - viem že tam navečer chodia puberťáci, mamičky by vživote nenechali ležať na zemi..
patrí parčík pod niekoho?? (totižto malý zatial chce všetko spapať čo je na zemi)

ninan2
20. júl 2012

@jankatn hmm tak to netusim, ja to tam mam dost daleko takze tam chodim len vynimocne ked je nejaka akcia v MC, ze tam potom skocim, ale je tam este ta kniznica a klub dochodcov, tak ci to nepatri pod nich nahodou?

kucanka
20. júl 2012

@1monimoni1 aj môj robí na smeny. Ale už som niekoľko krát skonštatovala že malý je poslušnejší keď som s ním sama. Aj ja som akási kludnejšia... Tak ale dnes je doma a teraz som ich vyhodila oboch von 😉 takže mám aspoň chvíľku pre seba a skôr ako o pol hodiny zo sprchy nevyjdem 😝
A k tomu počasiu máš úplnú pravdu človek sa bojí ísť že bude pršať. Len nech nie sú zas štyridsiatky...

kucanka
20. júl 2012

@maminecka26 Vitaj medzi nami. A kedy sa sťahuješ?

1monimoni1
autor
20. júl 2012

@kucanka veru,nieco medzitym by sa hodilo 🙂 aj moj je doma :D chraaape 😀

maminecka26
20. júl 2012

kucanka dakujem velmi pekne..... bud.vikend sa stahujeme 🙂

kucanka
20. júl 2012

@1monimoni1 aj ten môj mal reči typu že ideme spať a potom večer pôjdeme von 😝 ale stačil jeden môj škaredý pohľad a zmenil názor 😀 aspoň niekedy môže priložiť ruku k dielu 😀

@maminecka26 a na akú ulicu?

maminecka26
20. júl 2012

@kucanka kazanska

kucanka
20. júl 2012

@maminecka26 to je kúsok od nás 🙂 a tak je je to všetko na skok

maminecka26
20. júl 2012

no to hej, vsetko mam kusok...musim zistit skolky, jasle uz mam vybrate 🙂.....

petaba
20. júl 2012

@maminecka26 moja malá chodí na Latorickú, to je kúsok od kazanskej ... ale ešte máš kúsok aj podzáhradnú 🙂

maminecka26
20. júl 2012

@petaba hej, pisala som im, ale dako sa nesnazia....chcela som vediet ci zoberu syna, kedze je predskolak, tak by ho mali zobrat..no neviem

petaba
20. júl 2012

@maminecka26 do ktorej si písala?

maminecka26
20. júl 2012

@petaba pisala som na tu podzahradnu, odpisali my ze nie je teraz miesto...ale ja som sa pytala od septembra a skolopovinne dieta by mali zobrat ....
potom som pisala na linzbothovu,ktora ma vlastne elokovane triedy aj na latorickej, tam mi pisala riaditelka aby som zobrala prihlasku posledny augustovy tyzden. ze tam moze chodit....
inak aka je ta skolka na latorickej?

petaba
20. júl 2012

@maminecka26 na latorickej je dobre... ja som spokojná, ale viem že kamoška sa tam pýtala a tiež mali plný stav... tak neviem... a viac ako 25 detí mať v triede nemôžu podľa zákona. Inak vraj tá predškolská už nie je povinná, takže nemusia ti dieťa prijať, práve preto že je viac detí ako škôlok 😖 Na latorickej majú teraz dovolenku, takže ti info nikto nedá... držím palce aby si našla miesto pre malého.

1monimoni1
autor
23. júl 2012

zdravim Vas damy, zajtra ako ste na tom?

1monimoni1
autor
27. júl 2012

@maminecka26
@kucanka
@vikusjk
@ninan2
@jankatn @lolko_lenka
vrakunčanky žijete? 😀 😀

kucanka
27. júl 2012

@1monimoni1 miestami o tom pochybujem 😉 sorry minule som nejako nezaregistrovala že si písala 🙂

1monimoni1
autor
27. júl 2012

@kucanka nedala som "komu" asi sa to nezobrazilo v upozorneniach 😉