icon

Maminky z Podunajských Biskupíc, z Vrakune na kočíkovanie

1monimoni1
30. jún 2012

😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂

vikusjk
27. júl 2012

@1monimoni1 ja sa spamatavam po tyzdni nepretrziteho makania na dphckach 😝 😉

kucanka
27. júl 2012

@1monimoni1 🙂 a ako sa Vám darí? Malinká poslúcha? 😉

kucanka
27. júl 2012

@vikusjk fúúú to si šikula že takto po pri malej stíhaš 😉

petaba
27. júl 2012

ahojte baby
@1monimoni1 asi si ani nezaregistrovala, my sme mali s @vikusjk už aj stretko včera v Rybke 🙂 si sa mohla pridať ... teda ste sa mohli pridať, bolo veľa malých detí v herni, niektoré aj spinkali v kočíkoch vonku 🙂

píšem preistotu link na fb, je tam veľa mamín... tak tam je väčšia šanca sa, že sa zoznámite s nejakou maminou z okolia 😉
https://www.facebook.com/groups/248288145274954/

pre pridanie stačí poslať žiadosť 🙂

1monimoni1
autor
27. júl 2012

@kucanka Ale anooo poslucha,dneska si uz pekne pospala od 9-12 tak je spokojnaa 😉
@vikusjk no veru sikula ja by som asi nemala nervy 😀
@petaba registrovala som len sme boli včera u babiny na langošoch 😵

kucanka
27. júl 2012

@1monimoni1 no Vladko dneska spať moc nechce. Za celý deň nenaspal ani toľko čo tvoja v kuse a potom je mrzutý a k tomu ešte aj zuby mu idú. Už sa teším na zajtra konečne je doma polovička tak sa bude starať 😉 No a langoše to nie je zlý nápad. Veru by som si dala 😉

1monimoni1
autor
27. júl 2012

@kucanka mne sa ta moja zasa zobudila od 16haji 🙂 aspon obcas si mama oddychne...asi pojdeme niekam von,uz tak nepali vonku. a langose boli perfektneee (len tak dopisujem pre provokaciu) 😀 😀

kucanka
27. júl 2012

@1monimoni1 no aj malý teraz spinká. tak dúfam že to bude dlhšie ako jeho dnešných 20 minút. No my dnes nikam lebo mne pravdepodobne začína zápal prsníka takže neriskujem radšej... ☹ Som taká nejaká vyčerpaná. A k tým langošom. Aj ja si urobím niekedy 😝

1monimoni1
autor
27. júl 2012

@kucanka hehe,ze provokacia naspat? 😀 nech ti padnu na uzitok potom sa pochval 🙂 juuj ja si ani neviem predstavit ten zapal prsnikov, ja som nastastie nemala ale to asi tym ze som malo kojila tak sa ani nemohol niak objavit.. no a namiesto toho aby si oddychovala sa tu hras s koňom co 🙂

kucanka
27. júl 2012

@1monimoni1 net je momentálne pre mňa oddych. Drahý je už štvrtý deň od rána do večera v robote a tu sa mám aspoň s kým porozprávať 😉 No ja mám pocit že mi začína lebo ma dosť začína bolieť prso a neviem čo s tým. Už som si myslela že keď ma to obchádzalo 5 mesiacov už bude v pohode. Ale asi nie. Ale keď dojde drahý dám si paralen a snáď pomôže. Skôr nemôžem lebo by som tu rovno zaspala ako mňa paralen uspáva a malý by mi mohol aj po hlave skákať 😀

1monimoni1
autor
27. júl 2012

@kucanka ale tak maly by sa tesil ze domaca trampoliina 😀

kucanka
27. júl 2012

@1monimoni1 😀 😀 😀 no spal nie 20 ale 30 minút. Ale už mu došiel tata tak nech sa stará 😝

vikusjk
27. júl 2012

@1monimoni1 a kde ste boli na langose? aj ja chceeeeem 😀

vikusjk
27. júl 2012

Ozaj babule a nechodievate na zmrzku do cookies na Polnohospodarskej?

jankatn
28. júl 2012

čaute baby ja žijem, minulý týždeň sme boli pozrieť v MC rybka bolo super, určite pojdeme aj tento týždeň keď budú mať otvorené. malému sa veľmi páčilo a ja som si vypila super kávičku.

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk sme boli u babkyy na langosoch 🙂 a dnes sa chystame na zmrzku do cookies ale len s mm bo mala ide ku krsnej 🙂 tak sme si dali rande hehe 😀

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 aj my sa chystame na zmrzku do cookies, ale az vecer a vsetci 4 (aj s nasou yorkshirkou) 😉
juuuuj ale taky fajny langos by som si veru dala 😅

vikusjk
28. júl 2012

@jankatn aj my sa chystáme do centra, otvorené by malo byť v utorok a v piatok, tak uvidíme ešte, že v ktorý deň 😉

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk ja len duufam ze dnes bude karamalovaa nech si mamča pochutii 😀 a dobre langose su este v rovinke ak mas cestou 😉

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 no ja som minule mala mliecny karamel, a bola fajnova 😉 ale mne najviac chudi tam fererro rocher a orieskova 😉 mnaaaaaaamkove su ale vsetky 😉
hmm, Rovinka je blizko, ale kvoli langosom tam nepojdem 😀 nepoznas tuto vo Vrakuni tu krcmu Na rohu? Tam maju tiez cedulu ze langose, ale este som tam nebola, len chodim okolo ked kocikujem malu, ale tam je hluk, tak tam nechcem zajst, aby sa mi nezobudila...

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk no bola som tam asi raz ale lengose tam vtedy este nemali,ved to bolo daavno hehe... ale ked pojdes nahodou potom napis ake boli 🙂

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk vikusik maju dnes aj mliecny karamel a aj kinder 🙂 a este som si dala aj cucoriedkovuu,no pochutila som si 😎

kucanka
28. júl 2012

@vikusjk @1monimoni1 no baby tak keď tak odporúčate tú zmrzku to aby sme tam zajtra zbehli a drahým. Konečne bude doma tak snáď nebude pršať 😉 Joj my sme sa akurát vrátili z nákupu a skoro 100 euro v ťahu a to som len väčšinou potraviny kupovali 😒

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@kucanka dopraj si pekne s drahym ak posluuchal hehe 🙂 prsat by tusim nemalo ale co ak z toho tepla..hm. my ideme zajtra tiez trosku po nakupoch hlavne ideme malej po hojdacieho konika tak sa tesim 😎

kucanka
28. júl 2012

@1monimoni1 jéééj že hojdací koník. Koľko spomienok 😉 My si na také ešte počkáme. A máš dakde vyhliadnutého?

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@kucanka mno mam na fcb predam kupim som nasla jednu co predava tak sa zajtra stretavame,taky plyšovy aj iiihať bude 😀 ja jej ho chcem kupit bo bude mat za chvilku ročik sa bude tesit.mozno je na to este aj u nas skoro ale tak ked budeme drzat sa moze na nom hojdat.

kucanka
28. júl 2012

@1monimoni1 To bude radosti 😉 Aj my kupuje do predu veci. Veď keď sa nájde niečo za dobrú cenu. Ja už mám jedálenskú stoličku pre malého mesiac na skrini v krabici a to ešte poriadne nesedí 😀

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@kucanka ja mam aj sedacku do auta tusim od niakych 3r a este aj bicykel na taky daky vek 😀 ved zide sa či? 😀 😀

kucanka
28. júl 2012

@1monimoni1 No ja som tiež teraz našla sedačku 9-36 kg za 39 euro tak silno rozmýšľam či kúpiť 😉 Ale asi áno miesto máme zatiaľ dosť 😀

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@kucanka ja som zaplnila miesto v skryni aj na skryni,v 2 posteliach tak uz len hladam kde čo dať 😀 to je dobra cena a ak splna vsetko co ma tak preco nie 😉